joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Viperă cu corn, găsită într-o scară de bloc

O viperă cu corn a fost găsită în scara unui bloc din Drobeta Turnu Severin. Locatarii au chemat jandarmii.
„De asemenea, în cursul serii trecute, în urma unui apel prin 112,  jandarmii s-au deplasat pe strada  Moldovei  pentru îndepărtarea unui șarpe aflat într-o scară de  bloc. La fața locului, jandarmii au constatat că este vorba de o viperă cu corn,  care a fost  capturată și eliberată  în scurt timp, în natură.  Este a treia situație de acest gen la care intervin jandarmii, în urma apelurilor  cetățenilor prin sistemul unic 112, pentru îndepartarea animalelor periculoase (câini agresivi) și a reptilelor”, potrivit Jandarmeriei Mehedinți.
Pe de altă parte, în perioada 27 aprilie – 1 mai,  peste  100 de jandarmi  mehedinţeni au acţionat pe raza județului Mehedinți pentru ca minivacanța de 1 Mai să se desfășoare  într-un climat de liniște și siguranță publică pentru cetățeni.
„În perioada amintită, au fost constatate 27 abateri de la normele legale  în vigoare, fiind aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 5000 lei. Astfel, majoritatea sancţiunilor contravenţionale au fost aplicate conform  prevederilor Legii nr. 61/1991 republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice,  proferarea de injurii şi expresii jignitoare, consum de băuturi alcoolice în alte locuri decât cele amenajate, provocare şi participare la scandal”, mai transmite Jandarmeriei Mehedinți.

Politica