vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Obligată să se prostitueze și lovită cu mașina de cel cu care își dorea o relație

O tânără de 22 ani, din județul Olt, a trăit un adevărat coșmar alături de un bărbat, de 30 ani, din Craiova pe care l-a cunoscut pe internet și care a mințit-o că își dorește o viață cu ea. El a obligat-o să se prostitueze, iar când ea a refuzat a lovit-o cu mașina.
Cei doi s-au cunoscut în luna octombrie a anului trecut și, potrivit anchetatorilor care l-au reținut pe bărbat, povestea s-a încheiat pe 21 aprilie, atunci când craioveanul a lovit-o cu mașina.
„În fapt s-a reţinut  că  în luna octombrie 2017, inculpatul Burtescu Alin Marian, în vîrstă de 30 de ani, a cunoscut  prin intermediul unui site erotic, o   persoană de sex feminin, în vârstă de 22 de ani, și, speculând starea de vulnerabilitate și naivitate a acesteia, a recrutat-o prin inducere în eroare (promisiuni de conviețuire) și a transportat-o în diferite orașe din țară (Brașov, Timișoara, Pitești, București, Alba Iulia), în scopul de a practica prostituția, în beneficiul lui, în apartamente, dar și „la stradă”. Pe fondul comportamentului violent (fizic și psihic) al inculpatului, persoana vătămată a hotărât să rupă relația cu acesta, împrejurare în care, la data de 21.04.2018 (după ce anterior o amenințase în mod repetat cu moartea întrucât refuza să mai practice prostituția în beneficiul lui), inculpatul Burtescu Alin-Marian s-a deplasat cu un autoturism  în zona în care victima practica prostituţia – DN 65, în apropiere de com. Pieleşti – şi, după ce a trecut prin dreptul ei de câteva ori a intrat pe acostament, în viteză, lovind-o cu partea frontală a autovehiculului”, arată DIICOT.
Craioveanul a fugit de la locul faptei și a mers la poliție abia după câteva ore. Tânăra a suferit o fractură de humerus, leziune ce, conform anchetatorilor, a necesitat o intervenţie chirurgicală, imobilizarea braţului şi implică pentru vindecare un număr de 55 de zile de îngrijiri medicale.
Craioveanul a ajuns după gratii, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de trafic de persoane și tentativă la omor calificat.

Politica