joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prefectul de Mehedinți, întâlnire cu rezerviștii militari din Oltenia și de peste Dunăre

O delegaţie a cadrelor militare în rezervă şi în retragere, delegaţie compusă din membrii ai asociaţiilor din Serbia şi Bulgaria, precum şi membri ai Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere, filialele Mehedinţi, Dolj şi Gorj a mers în vizită la prefectura județului Mehedinți.

Prefectul Nicolae Drăghiea le-a făcut o scurtă prezentare a relaţiilor dintre Instituţia Prefectului – Judeţul Mehedinţi şi filialele locale ale asociaţiilor de cadre militare în rezervă, subliniind implicarea acestora în viaţa socială şi faptul că personal respectă această categorie, indiferent că este vorba de pensionari militari sau civili, luând parte şi susţinând toate activităţile organizate de asociaţiile de pe raza judeţului Mehedinţi, după cum transmit reprezentanții Prefecturii.
„Oaspeţii sârbi şi bulgari au mulţumit prefectului Nicolae DRĂGHIEA pentru onoarea şi timpul acordat, au admirat relaţia deosebită dintre militarii rezervişti şi acesta şi au promis că vor promova acest model de colaborare şi în ţările din care provin. Discuţiile au avut loc într-o atmosferă relaxantă, constructivă, plăcerea de a reveni la Prefectura Mehedinţi fiind exprimată de către toţi reprezentanţii delegaţiilor”, se arată într-un comunicat de presă al Instituției Prefectului – Județul Mehedinți.

Drăghiea a luat parte și la Adunarea Generală a Filialei Mehedinţi a Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere.
„Prefectul a fost invitat în prezidiul adunării, alături de foşti mari comandanţi de unităţi militare, ajunşi acum la vârste respectabile şi grade onorabile de generali.
După epuizarea subiectelor dezbătute la ordinea de zi, domnul Nicolae DRĂGHIEA a rostit, invitat fiind, o alocuţiune în care şi-a arătat din nou respectul faţă de armata ţării şi cadrele sale, fiind ele active sau în rezervă, precizând că acestea au participat la toate etapele istorice ale făuririi României. A mai subliniat prefectul judeţului că toate asociaţiile de pensionari, fie ele compuse din militari sau civili, au capacitatea de a contribui la dezvoltarea judeţului nostru şi la readucerea sa în locul pe care îl merită, numai că pentru aceasta trebuie să meargă sub acelaşi stindard şi şi-ar dori să vadă o coeziune mai strânsă între acestea”, mai transmit reprezentanții Prefecturii Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica