luni, iulie 22, 2024

Ultima ora

Sport

Tinerii care au murit în accidentul rutier din Olanda, repatriaţi

Cei trei tineri din Caracal, din aceeaşi familie, morţi în accidentul rutier petrecut în urmă cu o săptămână, în Olanda, au fost repatriaţi, duminică, urmând să fie înmormântaţi luni.

 

Cosmin Zîmbrea, Adina Soreanu şi Aurel Soreanu sunt tinerii care şi-au pierdut viaţa în urma tragicului accident petrecut în urmă cu o săptămână. Viceprimarul municipiului Caracal, Octavian Stănescu, a declarat că înmormântarea celor trei tineri urmează să se desfăşoare luni.

„În urmă cu puţin timp au ajuns la Caracal şi înţeleg că înmormântarea va avea loc luni. De toate procedurile s-au ocupat cei de la Ministerul de Externe şi statul olandez”, a declarat Stănescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cosmin, sora acestuia Adina şi soţul fetei, Aurel, lucrau pentru firma Van Rooi Meat, din Olanda, şi în urmă cu săptămână se întorceau spre oraşul german Goch, unde locuiau, după ce ieşiseră din tură. Cinci cetățeni români – patru bărbați și o femeie – au murit luni într-un accident rutier petrecut în Olanda. Microbuzul în care se aflau s-a ciocnit cu un camion.

Tragedia s-a petrecut pe o şosea din sudul ţării, N270, dar nu se ştie deocamdată ce anume a cauzat accidentul. Cert e că românii ieşiseră de curând din tură, de la carmangeria la care lucrau. Potrivit presei olandeze, ei locuiau în Germania, la Goch, oraș de graniță.

Microbuzul care-i transporta s-a ciocnit frontal cu un camion de salubritate, care a distrus autoturismul aproape în întregime. Drumul a fost închis circulației pe ambele sensuri câteva ore.

Mai multe echipaje de intervenţie au ajuns la locul accidentului, dar nu i-au mai putut salva pe cinci dintre răniţi. În accident au mai fost rănite patru persoane, care au fost transportate la spital. Este vorba de încă trei pasageri ai microbuzului, o femeie de 49 de ani și doi bărbați de 36 de ani, și șoferul camionului, în vârstă de 48 de ani. Toți au răni destul de grave.

 

Politica