vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Barajul s-au putea amâna

În viitoarea ședință a Comitetului executiv de la FRF se va solicita amânarea cu o săptămână a datelor de la barajul de promovare în Liga a 3-a.

 

Desele reprogramări ale etapelor la nivelul Ligii a 4-a în majoritatea județelor țării, cauzate de vremea nefavorabilă din luna martie, ar putea duce la modificarea datelor de disputare a meciurilor barajului de promovare în Liga a 3-a ar putea fi modificate.

În ultima şedinţă a Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, cea din data de 22 martie 2018, membrii acestuia au decis să amâne pentru următoarea întâlnire propunerea cu privire la schimbarea datelor ce privesc meciurile de baraj de la vară pentru promovarea în Liga a 3-a. Conform programării iniţiale, cele 42 de campioane ale Ligii a 4-a din toată ţara trebuie să desfăşoare turul barajului de promovare pe 16 iunie 2018 (ora 18.00), iar returul pe 23 iunie 2018 (ora 17.30), însă acum se doreşte amânarea anunţării campioanelor judeţene de către AJF-uri cu o săptămână mai târziu, iar meciurile de baraj să se desfăşoare pe 23 (turul), respectiv 30 iunie (returul).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Liderul primei ligi doljene, FC U Craiova, va avea de înfruntat la baraj câștigătoarea campionatului județean din Dâmbovița care va fi aleasă între Recolta Gura Șuții (46 de puncte), Gloria Cornești (44) și Unirea Ungureni (40), iar trupa lui Nicolo Napoli va juca meciul retur pe teren propriu. Tot în regiunea a 5-a din care face parte și Doljul, în urma tragerii al sorți care a avut loc pe 28 februarie se vor mai juca: Vâlcea (Flacăra Horezu sau Cozia Călimănești) cu Teleorman (Rapid Buzescu sau Astra Plosca) și Argeș (Unirea Bascov) cu Olt (Vedița Colonești sau Viitorul Văleni Nicolae Titulescu). Campioanele din celelalte două județe al Olteniei, Gorj și Mehedinți, vor juca după cum urmează: Petrolul Bustuchin sau Știința Turceni (județul Gorj) cu Crișul Chișineu Criș sau CS Ineu (județul Arad), Recolta Dănceu, Viitorul Șimian sau CS Strehaia (județul Mehedinți) cu Timișul Șag sau ACS Dumbrăvița (județul Timiș).

 

 

Miercuri la ora 16, a doua intermediară

 

Pe 24 și 25 martie ar fi trebuit să aibă loc meciurile etapei a 20-a din cadrul Ligii a 4-a Dolj, însă cum în cursul săptămânii trecute au fost căderi masive de zăpadă Comitetul de Urgență al AJF Dolj a stabilit ca această rundă să se amâne pentru 28 martie, la ora 16. Astfel, miercuri se vor juca partidele: Viitorul Cârcea – Flacăra Moțăței, UT Dăbuleni – Jiul Podari, Recolta Ostroveni – Dunărea Calafat, Tractorul Cetate – Progresul Segarcea și Victoria Plenița – FC U Craiova. De asemenea s-a stabilit ca runda cu numărul 17 de la Liga a 5-a Dolj care ar fi trebuit să se joace ieri, de la ora 11, să se dispute pe 1 aprilie, urmând ca la acest nivel competițional să fie introdusă o etapă intermediară pe 2 mai.

Politica