vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Meci european în Polivalentă

Cel mai greu meci din campionat urmează astăzi pentru handbalistele de la SCM Craiova. De la ora 16.30, în Sala Polivalentă din Craiova, va avea loc derbiul Ligii Florilor, între primele două clasate, ambele echipe cu talie europeană evoluând în competiții importante de pe continent.

Nu mai este nevoie de nici o prezentare pentru CSM București, care și-a demonstrat valoarea în ultimii ani prin câștigarea Ligii Campionilor, iar în campionat nu are un adversar pe măsură, fiind liderul clasamentului cu maxim de puncte în cele 18 etape disputate. SCM Craiova, în schimb, se luptă cu șanse reale la locul secund, alături de HCM Râmnicu Vâlcea și Măgura Cisnădie, care încearcă să îi pună probleme în cursa pentru titlul de vicecampioană. În fața Bucureștiului sunt puține șanse la o victorie, dar craiovencele sunt motivate să facă o partidă frumoasă și să ofere un spectacol pentru publicul craiovean, care va avea ocazia să vadă la lucru jucătoare de nivel mondial.

Mâine (n.r. – astăzi) ne așteaptă un meci foarte greu și trebuie să intrăm pe teren foarte motivate. CSM București nu are nevoie de nici o prezentare. Toată lumea știe valoarea lor. Vrem să dăm ce avem mai bun pe teren și poate vom reuși o surpriză. Așteptăm să vină spectatorii în număr cât mai mare la sală, să ne încurajeze, așa cum s-a întâmplat în ultimele jocuri”, a declarat Ana Maria Țicu, jucătoare a SCM Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Albici: Sper să facem un joc care să mulțumească publicul”

Susținerea suporterilor craioveni va fi foarte importantă în duelul cu CSM București, este de părere antrenorul secund Grigore Albici. Acesta speră ca echipa să evolueze pe măsura așteptărilor și să le aducă pe cât posibil o bucurie celor care vor fi prezenți în tribune.

Ne bucurăm că putem să oferim Craiovei un meci cu jucătoare de talie mondială. Ambele echipe ne pregătim pentru partidele din cupele europene din weekend: noi la Togliatti și CSM București la Rosov Don. Sperăm să facem un joc foarte bun și să mulțumim publicul, care sperăm să vină în număr cât mai mare la sală, să ne ajute așa cum s-a întâmplat în ultimele partide. Va fi foarte important ca jucătoarele să fie sănătoase, pentru că, la meciul trecut, atât Bogdan Burcea, cât și anumite fete nu au fost în plenitudinea forțelor”, a declarat Albici.

FOTO CSM București s-a impus în turul campionatului cu 35-23 în fața lui SCM Craiova

Politica