vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Percheziții domiciliare la persoane bănuite de mai multe furturi

Trei bărbați din Costești au ajuns în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea, fiind acuzați de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Oamenii legii au efectuat două percheziții domiciliare, persoanele luate la întrebări fiind bănuite că au furat mai multe bunuri, atât din mașini, cât și din locuințe.

Potrivit oamenilor legii, prejudiciul total este de aproximativ 29.500 de lei. În urma perchezițiilor au fost depistate mai multe bunuri despre care se crede că provin din furturi.

În data de 27 februarie, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare la persoane bănuite de comiterea mai multor fapte de furt calificat, dispunându-se reținerea pentru 24 de ore a trei bărbați din comuna Costești, cu vârste cuprinse între 19 și 30 de ani. În fapt, în perioada octombrie 2017 – februarie a.c., pe raza orașului Horezu, dar și a comunelor Costești și Tomșani s-au sesizat mai multe fapte de furt, respectiv: furturi de componente auto, motorină, furturi din locuințe și anexe gospodărești, prejudiciul estimat ridicându-se la 29.500 de lei. Urmare a cercetărilor și investigațiilor efectuate în cadrul dosarelor penale, s-a dispus efectuarea a două percheziţii domiciliare în comuna Costești, polițiștii găsind la locuințele persoanelor bănuite mai multe bunuri despre care există suspiciunea că provin din furturi. În urma acțiunii, s-a dispus, prin intermediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, reținerea pentru 24 de ore a trei dintre cele patru persoane bănuite, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu cu propunere de arestare preventivă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica