joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Balş. Primarul PNL a pierdut majoritatea

Preşedintele PSD Balş, Cătălin Rotea, a explicat că bugetul oraşului de pe Olteţ a fost aprobat, joi după-amiază, doar după includerea în proiecţie a amendamentelor propuse de consilierii social-democraţi şi de cei ai PMP.  Rotea a explicat care sunt cele mai importante dintre ele.

„Bugetul oraşului Balş pentru anul 2018 a fost aprobat cu amendamentele propuse de consilierii PSD şi PMP. Cele mai importante dintre ele ar fi suplimentarea cu 400.000 lei a cheltuielilor de capital pentru Spitalul Orăşenesc Balş – luni, va fi o şedinţă a consiliului de administraţie şi se va decide ce se va face cu aceşti bani, în funcţie de necesităţi – şi suma de 3.000 lei pentru asfaltarea unei derivaţii din strada Nicolae Titulescu, la ieşirea înspre Craiova, acolo unde este pasarela de cale ferată”, a afirmat el.

Preşedintele PSD Balş a adăugat că, chiar şi aşa, bugetul n-a fost aprobat cu majoritate de voturi, cei care au votat „împotrivă” fiind chiar consilierii PNL.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Bugetul a trecut cu 15 voturi «pentru» şi patru «împotrivă», deci din cei opt consilieri PNL, patru au votat «pentru» şi patru «împotrivă». Aş vrea să le mulţumesc tuturor consilierilor care au votat bugetul, inclusiv celor de la PNL, dar în mod special doamnei viceprimar Vanina Badea şi domnului Silviu Tănasie, consilier local PMP, pentru faptul că au înţeles cu adevărat care sunt priorităţile oraşului. Sper într-o colaborare viitoare punctuală, pe fiecare proiect de hotărâre, în interesul oraşului, între PSD şi PMP. Nu vorbim neapărat de o alianţă politică, ci de o alianţă spre binele bălşenilor”, a declarat Rotea.

În urmă cu o săptămână, primarul oraşului Balş, Mădălin Teodosescu, a ordonat angajaţilor primăriei să oprească centrala termică, după ce consilierii locali au refuzat să voteze bugetul pe anul 2018, acuzând că proiectul „este creionat în interesul unui grup destul de restrâns de oameni”.

Politica