sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident cu un TIR şi un autoturism, pe Centura Severinului. Trei oameni, la spital

Trei oameni au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu un TIR încărcat cu buşteni, apoi a luat foc.

Potrivit Poliţiei Mehedinţi, accidentul s-a produs pe şoseaua de centură a municipiului Drobeta Turnu Severin, iar cauza a fost neacordarea de prioritate.

Reprezentanţii ISU Mehedinţi au precizat că una dintre victime a fost găsită în stop cardio-respirator, a fost resuscitată şi transportată la SJU Drobeta Turnu Severin. La spital au ajuns şi alte două persoane aflate în autoturism.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ceea ce priveşte incendiul, potrivit ISU Mehedinţi, focul se manifesta la compartimentul motor al autoturismului şi a fost lichidat.

Un alt accident s-a produs, sâmbătă, pe şoseaua de centură a Severinului, la intersecţia cu DJ 607A. În accident au fost implicate patru autoturisme, cinci persoane fiind rănite şi transportate la spital.

Potrivit Poliţiei, accidentul ar fi fost provocat de un şofer, în vârstă de 74 ani, care nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, care a ricoşat în alte două maşini.

Politica