Accident cu un TIR şi un autoturism, pe Centura Severinului. Trei oameni, la spital

Date:

Trei oameni au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu un TIR încărcat cu buşteni, apoi a luat foc.

Potrivit Poliţiei Mehedinţi, accidentul s-a produs pe şoseaua de centură a municipiului Drobeta Turnu Severin, iar cauza a fost neacordarea de prioritate.

Reprezentanţii ISU Mehedinţi au precizat că una dintre victime a fost găsită în stop cardio-respirator, a fost resuscitată şi transportată la SJU Drobeta Turnu Severin. La spital au ajuns şi alte două persoane aflate în autoturism.

În ceea ce priveşte incendiul, potrivit ISU Mehedinţi, focul se manifesta la compartimentul motor al autoturismului şi a fost lichidat.

Un alt accident s-a produs, sâmbătă, pe şoseaua de centură a Severinului, la intersecţia cu DJ 607A. În accident au fost implicate patru autoturisme, cinci persoane fiind rănite şi transportate la spital.

Potrivit Poliţiei, accidentul ar fi fost provocat de un şofer, în vârstă de 74 ani, care nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, care a ricoşat în alte două maşini.

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

Anchetă la Penitenciarul Craiova, după un interviu dat de Dincă

Polițiștii doljeni au deschis un dosar penal și fac...

Craiova. Reținuți pentru trafic de droguri

Polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate Craiova și procurorii...

Bucătărie nouă la „Filantropia”

Blocul alimentar al Spitalului "Filantropia" din Craiova a fost...

DGASPC Mehedinți și-a făcut cabinet stomatologic. Și copiii și adulții vor fi tratați

Beneficiarii sistemului de protecție socială din cadrul Direcției Generale...