miercuri, iulie 24, 2024

Ultima ora

Sport

Temperaturi normale în apartamente, doar după ce craiovenii au făcut sesizări

Complexul Energetic Oltenia (CEO) a crescut, de luni noaptea, temperatura agentului termic primar, după ce craiovenii s-au plâns de faptul că nu au căldură în apartamente. Cum toate drumurile duc la primărie, cetățenii au făcut sesizări către autoritățile municipale, edilul Mihail Genoiu intervenind în acest caz.

A fost nevoie ca oamenii să îi trezească la realitate pe cei care iau decizii cu privire la furnizarea agentului termic, pentru ca problema să fie rezolvată. Imediat după ce reprezentanții Primăriei Craiova au stat de vorbă cu cei din CEO despre această problemă, temperatura în calorifere a ajuns la parametri corespunzători condițiilor de afară.

Am primit solicitări din partea multor craioveni referitoare la temperatura scăzută din calorifere. Conducerea Termo m-a informat că motivul este temperatura agentului primar furnizat de CET II Craiova. Am luat legătura cu reprezentanţii CEO cărora le-am solicitat ridicarea temperaturii agentului termic primar. Menționăm ca agentul primar este furnizat de CET II Craiova (Complexul Energetic Oltenia – CEO), acesta fiind și motivul temperaturilor scăzute din caloriferele cetățenilor.
În urma discuțiilor avute s-a pornit un nou grup care în data de 15 ianuarie, la ora 22:30 a intrat în regim de funcționare normal iar de la ora 00:00 temperatura în calorifere a ajuns și ea în parametri corespunzători temperaturilor de afară”, a explicat Mihail Genoiu, primarul municipiului Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica