Loc de joacă la Creşa nr. 4 din Slatina. Primăria vrea să facă și parcare

Primăria Slatina va realiza, în acest an, prin Direcţia Administrarea Străzilor şi Iluminat Public, o parcare şi un loc de joacă, în curtea Creşei nr. 4 din Slatina, unde în prezent se află o fostă spălătorie şi un bazin de înot nefuncţional.

Până atunci, municipalitatea va încheia un nou protocol cu Consiliul Judeţean Olt, pentru a prelua în administrare imobilele situate pe strada Zmeurei nr. 9B, după ce o înţelegere similară din anul 2015 a expirat.

A expirat protocolul iniţial şi ne-am înţeles cu CJ să le înapoiem terenul, pentru ca ulterior să-l preluăm din nou. Este o procedură. Acolo va fi realizată o parcare şi un loc de joacă, zona fiind sufocată. Cei de la DASIP îşi vor prinde în bugetul pe anul 2018 această investiţie”, a declarat viceprimarul Slatinei Claudiu Stăncioiu.

Terenul pe care va fi amenajată parcarea şi locul de joacă este în curtea fostului Centru de Plasament Speranţa. Două etaje ale acestei clădiri au fost preluate de Primăria Slatina de la Consiliul Judeţean Olt, aici fiind amenajată Creşa nr. 4, dată în folosinţă în anul 2014. În noua creşă sunt cinci clase, cu dormitoare, sală de mese şi toate dotările necesare pentru cei mici. 45 de copii vin zilnic la această creşă.

Populare

Recomandări

Făina de greieri, acum și în România

Un magazin online din Baia Mare a pus la...

Vâlcea. Turiști blocați la Cozia. Un copil de 1 an și jumătate între aceștia

Un grup de 4 persoane, printre care un copil...

Gala fotbalului doljean, la Craiova

Tinerii fotbaliști doljeni, dar și antrenorii lor, reprezentanți ai...

45 de ani de închisoare, după ce a încercat să recreeze crimele odiosului Jeffrey Dahmer

Criminalii în serie și atrocitățile lor produc nu doar...