joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Selecție pentru 300 de locuri de muncă în Portugalia

Doljenii interesați de munca peste hotare au la dispoziție oferta unui angajator din Portugalia, posturile fiind în domeniul agricol, la cules de zmeură. Pentru cele 300 de locuri vacante, se va face selecție în două orașe din țară, respectiv Roman și Brăila.

 

 

Persoanele din Dolj cărora le convine această ofertă de lucru trebuie să se înscrie în vederea participării la interviu până pe data de 16 ianuarie 2018, pentru selecția de la Roman (județul Neamț) sau până pe 18 ianuarie 2018 pentru cea de la Brăila (județul  Brăila).

„Selecția candidaților se va desfășura în două localități din țară, începând cu ora 9.00: Roman (județul Neamț) – 17 ianuarie 2018 – Complex Brăduțul, Bulevardul Republicii nr. 46, lângă Liceul Tehnologic Vasile Sav (fostul Liceu nr. 2) și Brăila (județul Brăila) – 19 ianuarie 2018 – Regal Events Ballroom (fostul Club Progresul), Bulevardul Independenței nr. 282 (cu intrare din strada Galați). Durata contractului este de aproximativ 3 luni. Timpul de lucru este de 40 de ore/saptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, să se efectueze ore suplimentare. Data estimată de angajare este sfârșitul lunii februarie/începutul lunii martie 2018. Cerințe: sunt solicitate persoane fără cazier, apte pentru munca la câmp, avantaj pentru persoanele cu experiență în agricultură, cu experiență în recoltarea zmeurei sau în munca în sere.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Beneficii: Angajatorul asigură cazare contra cost – 2 euro/zi. Angajatorul oferă plata în avans a drumului până în Portugalia iar suma aferentă deplasării se va deduce din primele salarii. Salariul de bază pentru culegători zmeură fără ore suplimentare / cu ore suplimentare: 603 euro brut/lună / 1199 euro brut/lună. Una dintre companiile angajatoare, JBI Group – Nuvem Maravilha, Lda., plătește 4,52 euro/zi lucrătoare, pentru alocația de hrană, plată efectuată la sfârșitul lunii împreună cu salariul. Constituie avantaj deținerea cunoștințelor de bază de limbă engleză, spaniolă, portugheză, dar nu este obligatoriu”, a precizat Alina Gheorghiu, purtător de cuvânt al AJOFM Dolj.

Politica