joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

23 de jucători, la reunirea Filiașiului

La prima ședință de pregătire sub comanda noului antrenor, Silviu Lung, au răspuns prezent toți jucătorii din lotul cu care echipa a încheiat turul.

 

Gruparea din liga a 3-a, seria a 4-a, CSO Filiași s-a reunit ieri după o lună și jumătate de vacanță. La primul antrenament condus de Silviu Lung, ajutat de secunzii Cosmin Fruntelată și Ionuț Stancu, care a constat în alergări și elemente de stretching, au răspuns prezent la terenul de fotbal de lângă Liceul Tehnologic „Dimitrie Filișanu”: Alin Nica, Alex Nedeianu, Ionuț Munteanu -portari; Fabian Crușoveanu, Alin Stancu, Dănuț Stancu, Aurel Lupu, Cosmin Calu, Bogdan Geanimu, Cătălin Dinu, Ionuț Badea, Marian Borneci, Lucian Borhot, Sorin Papa, Dănuț Tereche, Alex Duma, Alex Chivu, Cristi Preda, Cristi Tudor, Robert Căle (liber de contract), Ionuț Costea (fost junior al echipelor CFR Romgaz Craiova, Concordia Chiajna și Pandurii), Robert Stancu (liber de contract) și Radu Focaru (junior CSO Filiași) – jucători de câmp.

„Am reluat antrenamentele pentru partea a doua a campionatului, iar în perioada următoare o să testăm mai mulți jucători și să finalizăm transferurile odată cu plecarea în cantonament. Vor veni jucători valoroși și îmi doresc să aducem și juniori născuți în anul 1999, pe care vrem să-i formăm pentru noul campionat. La capitolul plecări nu a venit nici un jucător care să-și manifeste dorința de a părăsi echipa. Silviu Lung va semna zilele următoare contractul cu noi, până vineri îi vom finaliza înțelegerea. Suntem foarte mulțumiți că am reușit să-l cooptăm, este o mândrie pentru noi, pentru orașul Filiași”, a declarat președintele grupării doljene, Florin Spînu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din retur joacă la „Aripile”

Dacă în sezonul trecut și în returul acestei ediții de campionat CSO Filiași și-a disputat meciurile pe arena „Chimia” de la Ișalnița, din luna martie a acestui an meciurile oficiale se vor disputa în altă locație, lucru confirmat de președintele Florin Spînu: „După venirea din cantonament pregătirile vor continua la Filiași, urmând ca jocurile amicale perfectate să se desfășoare pe stadionul de la Aripile, la fel și meciurile oficiale din Liga a 3-a. Am încheiat deja contractul cu cei de la Consiliul Județean pentru închirierea terenului. Avem motive să credem că ultima etapă din retur o vom juca la noi acasă, în Filiași, pe stadionul nostru.”

CSO Filiași se va pregăti pe plan local în perioada următoare, apoi se va merge într-un stagiu de zece zile în stațiunea Băile Herculane, plecarea fiind în principiu pentru 23 ianuarie, însă data exactă urmează să se stabilească zilele următoare. Seria partidelor amicale din această iarnă cuprinde șase dueluri, după cum urmează: 31 ianuarie – Pandurii Târgu Jiu, 10 februarie – Petrolul Bustuchin (locul 1 în Liga a 4-a Gorj), 14 februarie – CS Mioveni II (locul 13 în C3), 17 februarie – Sporting Roșiori (locul 11 în C3), 21 februarie – FCM Alexandria (locul doi în C3), 24 februarie – Atletic Bradu (locul 8 în C3).

Politica