miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Atelier de Creaţie Artistică – Teatru „Vreau să joc”

În perioada 8-10 decembrie 2017, Casa de Cultură „Traian Demetrescu” Craiova organizează prima ediţie a Atelierului de Creaţie Artistică – Teatru Vreau să joc.
Acest Atelier de Creaţie îşi propune perfecţionarea mijloacelor de expresie şi a tehnicilor de interpretare în arta actorului pentru teatru radiofonic, cu ajutorul a 3 specialişti: regizorul Gheorghe Preda, scenaristul Bogdan Budeş, scenograful Cosmin Ardeleanu, având ca suport de cercetare textul Poveste (Imitaţie) de I.L Caragiale, aparţinând dramaturgiei româneşti pentru copii.
Atelierul se adresează studenţilor Facultăţii de Litere, Departamentele de Artă şi Comunicare, indiferent de vârstă. Participarea la Atelier se va face pe baza completării Fişei de înscriere, publicată de site-ul Instituţiei www.tradem.ro secţiunea Anunţuri. Fişa de înscriere va fi trimisă pe adresa de e-mail a Casei de Cultură, [email protected] sau depusă personal la sediul Instituţiei din strada Traian Demetrescu, nr. 31, Craiova.
Fişa de înscriere va fi însoţită de o dovadă a calităţii de student (copie legitimaţie, carnet de student etc.). Pentru optimizarea desfăşurării acestui Atelier de Creaţie numărul participanţilor selectaţi va fi limitat la douăzeci de persoane: 10 băieţi, 10 fete.
Alegerea participanţilor se va realiza în ordinea înscrierilor. Data limită până la care pot fi trimise materialele necesare înscrierii este 3 decembrie.
Lista finală a participanţilor va fi afişată pe data de 4 decembrie pe site-ul Casei de Cultură, www.tradem.ro

Politica