Olt: Arestat preventiv după ce şi-a înjunghiat fratele

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Morunglav, a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv, după ce l-a lovit cu cuţitul pe fratele său.

Viorel Remus Roncea a fost reţinut duminică noaptea, după ce în cursul zilei, s-a certat şi s-a bătut cu fratele său, totul culminând cu aplicarea unei lovituri de cuţit în zona toracelui. Inculpatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, luni, după ce judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt a admis propunerea procurorilor.

Este vorba de o neînţelegere dintre doi fraţi din Morunglav. Pe fondul discuţiilor, s-au luat la ceartă. S-au aplicat, în prealabil, nişte lovituri, după care inculpatul a luat un cuţit. S-au îmbrâncit, iar în cele din urmă i-a fost aplicată o lovitură în zona hemitoracelui stâng. Evenimentul s-a întâmplat duminică, când a fost şi reţinut”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Jurnalul Olteniei, că cei doi s-au luat la ceartă după ce Viorel Remus Roncea, după ce a venit de la o partidă de fotbal, l-a găsit pe fratele său stând în patul lui.

Populare

Recomandări

Risc mare de avalanșă în mai multe zone montane. Zăpada ajunge la 1-2 metri

Salvamontiştii anunţă că, începând de joi seară, până vineri...

DOLJ. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 06.02 – 12.02.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...