vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Locuri de muncă la cules de zmeură, în Portugalia. Salarii lunare de peste 1.000 de euro

Doljenii interesați de munca peste hotare, în domeniul agriculturii, au o nouă ofertă de lucru. Este vorba despre un angajator din Portugalia care pune la dispoziție nu mai puțin de 300 de locuri de muncă, la recoltarea zmeurei. Contractul va fi pe trei luni, persoanele selectate urmând să înceapă lucrul anul viitor, la sfârșitul lunii februarie-începutul lunii martie. O șansă în plus o vor avea doljenii obișnuiți cu munca la câmp și mai ales cei care au mai fost la cules de zmeură.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj, Alina Ghercioiu, timpul de lucru este de 40 de ore/saptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcție de producție, să se efectueze ore suplimentare.

Data estimată de angajare este sfârșitul lunii februarie/începutul lunii martie 2018. Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp. Constituie avantaj experiența în agricultură, experiența în recoltarea zmeurei, experiența în munca în sere. Cazarea va fi asigurată de angajator contra sumei de 2 euro/zi. De asemenea, angajatorul asigură transportul către Portugalia, costul acestuia urmând să fie dedus din primele salarii”, a explicat purtătorul de cuvânt al AJOFM Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cunoașterea limbii engleze sau portugheze, un avantaj

Salariul de bază variază între 603 şi 1.053 euro brut/lună, săptămâna de lucru însemnând 40 ore, cinci zile lucrătoare cu două zile libere prin rotație. „Constituie avantaj cunoașterea limbii engleze, portugheze, spaniole, dar nu reprezintă o cerință obligatorie. Persoanele cu domiciliul în județul Dolj, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinatate. Înscrierea în baza de date pentru muncă în străinatate se realizează pe baza următoarelor documente: copie CI/BI; adeverință medicală (apt pentru muncă); CV EUROPASS în limba română”, a conchis Ghercioiu.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 31 decembrie 2017.

Politica