duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

CNI: „Arena din Bănie este gata”

Compania Națională de Investiții a anunțat, pe pagina oficială de facebook, că astăzi se încheie oficial procesul de recepție la terminarea lucrărilor, obiectivul fiind Primăriei Craiova.

Suntem onorați să oferim în exclusivitate atât suporterilor olteni, cât şi celorlalți iubitori ai fotbalului românesc, vestea mult aşteptată! Arena din Bănie este gata!! Astăzi, 7 noiembrie 2017, încheiem în mod oficial procesul de recepție la terminarea lucrărilor, obiectivul fiind predat beneficiarului, respectiv Primăriei Craiova. Precizăm faptul ca noul Ion Oblemenco reprezintă un proiect „de suflet” al CNI, drept urmare suntem mândri că am reusit să ne îndeplinim misiunea şi să ajungem la bun sfârşit pentru un nou început.
Vă mulțumim atât pentru sprijinul pe care ni l-ați acordat, cât şi pentru interesul manifestat pentru acest proiect în toată această perioadă! Vă mulțumim atât dumneavoastră, cât şi întregii echipe care s-a implicat în mod responsabil în acest proiect!
Nu în ultimul rând, promitem să le fim alături beneficiarilor finali în utilizarea arenei sportive, urându-le mult succes!
CNI îşi va continua misiunea de a face imposibilul posibil, pentru o Românie mai frumoasă!”– este mesajul CNI, publicat pe facebook.

spot_img
spot_img

Politica