vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bijuterii din aur contrafăcute, la vânzare, în mall-ul Craiovei

Bijuterii din aur contrafăcute. Asta au găsit într-un magazin din mall-ul Craiovei polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice.

Polițiștii au organizat și executat, în Craiova, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților din domeniul comerțului cu metale și pietre prețioase.

Au fost verificate 4 societăți comerciale. Într-unul dintre magazinele controlate, situat în mall-ul Craiovei, polițiștii au constatat că bijuteriile din aur, expuse spre vânzare, purtau însemnele unor mărci protejate de lege. Întreaga cantitate, respectiv 583 de grame de bijuterii din aur, a fost confiscată. Valoarea bunurilor ridicate este de 120.000 lei. Reprezentanții firmei sunt acum cercetați penal pentru ”punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”. Ei riscă închisoare de la 3 luni la 3 ani sau amendă cuprinsă între 50.000 – 150 000 lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica