sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Consiliul Județean Dolj a semnat contractul cu firma de cablaje

Consiliul Județean Gorj a semnat, joi, contractul de subînchiriere a unui spațiu din Parcul Industrial Bumbești Jiu cu producătorul de cablaje auto „Leoni”. Noua fabrică de cablaje va fi construită în spațiul unde a activat Pirelli, firmă care și-a relocat producția.

Potrivit șefului județului Gorj, Cosmin Popescu, nu mai puțin de 500 de persoane au un loc de muncă, după ce a fost semnat acest contract.

Acest lucru înseamnă cel puțin 500 de locuri de muncă în zonă. Gorjenii își pot depune solicitările de angajare și la Parcul Industrial. Pentru piața muncii din Gorj este un lucru foarte bun”, a precizat președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

Producătorul german de cablaje oferă angajaţilor diferite traininguri de formare profesională. Oferta firmei „Leoni” nu este de neluat în seamă, angajatorul promițând un salariu atractiv, tichete de masă în valoare de 12 lei, diverse bonusuri şi prime. Fabrica Leoni va funcționa în spațiul în care în ultimii ani a avut activitate Pirelli, care și-a relocat producția. Compania numără peste 79.000 de angajați în mai mult de 92 locații, răspândite în 31 țări.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica