Consiliul Județean Dolj a semnat contractul cu firma de cablaje

Date:

Consiliul Județean Gorj a semnat, joi, contractul de subînchiriere a unui spațiu din Parcul Industrial Bumbești Jiu cu producătorul de cablaje auto „Leoni”. Noua fabrică de cablaje va fi construită în spațiul unde a activat Pirelli, firmă care și-a relocat producția.

Potrivit șefului județului Gorj, Cosmin Popescu, nu mai puțin de 500 de persoane au un loc de muncă, după ce a fost semnat acest contract.

Acest lucru înseamnă cel puțin 500 de locuri de muncă în zonă. Gorjenii își pot depune solicitările de angajare și la Parcul Industrial. Pentru piața muncii din Gorj este un lucru foarte bun”, a precizat președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

Producătorul german de cablaje oferă angajaţilor diferite traininguri de formare profesională. Oferta firmei „Leoni” nu este de neluat în seamă, angajatorul promițând un salariu atractiv, tichete de masă în valoare de 12 lei, diverse bonusuri şi prime. Fabrica Leoni va funcționa în spațiul în care în ultimii ani a avut activitate Pirelli, care și-a relocat producția. Compania numără peste 79.000 de angajați în mai mult de 92 locații, răspândite în 31 țări.

Share post:

Popular

ULTIMA ORĂ
Recente

După zilele caniculare, vremea devine instabilă! Vor fi vijelii și grindină

Vremea va rămâne foarte caldă în următoarele două zile. Codul...

Alexandru Ișfan este încă pe lista CSU! La ce echipă și-ar dori jucătorul să presteze!

După ce au adus numai jucători liberi de contract,...

Pepe Bauza e netransferabil: „Am avut ofertă de 2 milioane și nu l-am dat”

Marele absent al derby-ului FCU - CSU este bijuteria...

Mehedinți. Jandarmii au scos un șarpe din canalizarea unei case

Jandarmii mehedințeni au scos un șarpe din canalizarea unei...