vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poliţist din Olt, pensionat recent, a murit în urma unui infarct

Fostul şef al Secţiei Rurale Găneasa, comisarul şef (r) Marin Culcescu, a murit, joi dimineaţă, în urma unui infarct, la doar 54 de ani.
Culcescu era cunoscut cu afecţiuni renale şi cardiace şi, de mai multe zile, se simţea rău. La fel s-a întâmplat şi joi dimineaţa, când familia a chemat salvarea.
Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Olt, medicul Alina Duminică, a declarat că bărbatul a fost găsit inconştient, resuscitarea făcută de medicii fiind fără rezultat.

„La faţa locului s-a deplasat un echipaj SAJ cu medic şi echipajul SMURD. Pacientul a fost găsit inconştient. Am făcut protocolul de resuscitare, dar fără rezultat. Dânsul avea o patologie renală şi cardiacă mai veche. A avut o stare de rău de câteva zile şi, de dimineaţă, i-a spus soţiei că nu se simte bine. Decesul a fost declarat de medicii de pe Ambulanţă”, a declarat ea.
În vârstă de 54 de ani, Marin Culcescu ieşise la pensie în luna august a acestui an, din postura de şef al Secţiei Poliţie Rurală Găneasa. Anterior, a lucrat ca ofiţer la Serviciul Ordine Publică, la Biroul Poliţie Judiciară în cadrul Poliţiei Slatina, dar şi la Serviciu de Combatere a Crimei Organizate.

Politica