sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Victor Ponta, la Târgu Jiu: PRO România va avea candidat la prezidențiale

Deputat PRO România, Victor Ponta a anunțat, într-o conferință de presă organizată la Târgu-Jiu, că formațiunea politică va avea candidat la alegerile prezidențiale din 2019. La Târgu Jiu a mai fost prezent, joi, Daniel Constantin, președintele PRO România și deputatul Alin Văcaru.

Victor Ponta nu a dezvăluit identitatea viitorului candidat la alegerile prezidențiale, dar a precizat faptul că persoana respectivă face deja parte din PRO România.

Categoric vom avea un candidat. Nu este în această sală, la Târgu Jiu, dar face parte din PRO România. Spre deosebire de Dragnea, nu vom face blat cu Iohannis. O să avem un cadidat Pro România cu care o să mă mândresc să merg pe stradă”, a declarat Victor Ponta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În Gorj avem susținere din fostul PSD, ca să spunem așa, avem și din partea ALDE”

Prezent la Târgu-Jiu alături de Victor Ponta, Daniel Constantin, președintele PRO România, a precizat că partidul va fi înregistrat și la tribunal, dar că nu există nicio grabă în acest sens.

Vineri avem un nou termen pentru PRO România și, mai devreme sau mai târziu, partidul va ieși. Este o chestiune de zile, de săptămâni. Nu ne grăbim. Avem alegeri în 2019. Sunt multe de realizat până atunci. Încercăm să demonstrăm oamenilor de ce am ales să facem politică altfel. În Gorj avem susținere din fostul PSD, ca să spunem așa, avem și din partea ALDE. Despre toate acestea vom discuta după ce vom fi înregistrați”, a menționat Constantin.

Acesta a mai spus că este surprinzător faptul că în județul Gorj, PSD este în scădere, din punct de vedere al popularității.

Politica