vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt: Anchetă la o grădiniţă după ce mai mulţi copii au ajuns acasă cu vânătăi şi muşcături

Este anchetă la o grădiniţă din Olt, după ce mai mulţi copii au ajuns acasă în ultimele zile cu muşcături şi alte răni pe corp, părinţii acuzând educatoarea că nu îi supraveghează şi preşcolarii se lovesc între ei.

Inspectorul şcolar general al ISJ Olt, Adrian Bărbulete, a declarat că a trimis o echipă din cadrul inspectoratului la Grădiniţa Cucuieţi din comuna Verguleasa pentru a verifica presupusele abateri imputate educatoarei de către părinţi.

Este vorba despre o mămică ce a reclamat că o educatoare nu-i supraveghează foarte atent, iar copii se bat între ei. Am trimis, astăzi, o echipă formată din inspectorul de zonă şi inspectorul de la învăţământul preşcolar să verifice. Noi facem o cercetare prealabilă a prezumatelor abateri, iar eventuala sancţiune va veni din partea şcolii”, a declarat Bărbulete.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un băieţel în vârstă de patru ani din localitatea Verguleasa a ajuns, săptămâna trecută, de doi ori bătut acasă. Părinţii au cerut explicaţii educatoarei.

Ochiul negru de două zile… astăzi l-a luat mușcat de spate!!!! E grădiniță sau sală de tortură???? Avem educatoare sau șefă de trib??? În ce hal mai rău de atât să ajungă un copil să fie maltratat de alți copii la grădinița unde ar trebui să avem o educatoare şi nu o incapabilă preocupată tot timpul de laudele narcisiste gen cât a costat-o treanța de pe ea sau șoșonii din picioare!!! Concluzia mea: să stea la telefon, dar acasă la ea, o să fac tot ce îmi stă în putere să nu mai fie dânsa șefa de trib!!!!”, spune Tania Vierescu, mămică.

Aceasta mai spune că nu e singurul copil care ajunge bătut acasă.

La prânz, după ce am luat copilul de la grădiniță, m-a vizitat o mămică cu fetița ei, care e colegă copilului meu la grădi! La un moment dat îmi văd copilul cu ochiul umflat și vânăt! Mămica respectivă îmi arată semnul de pe ochiul fetiței ei, care ieri a ajuns acasă la fel ca și Alex, cu ochiul umflat şi vânăt! Am vorbit și cu tăticul băiețelului care spun copiii că i-a bătut, la rândul lui, îmi spune că, zilele trecute, i-a ajuns copilul zgâriat pe faţă şi ud acasă!”, mai spune femeia.

 

Politica