vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cupa României/CSO Filiaşi vrea în turul 4

Trupa lui Naicu va da piept cu Sporting Roşiori, fosta adversară din sezonul trecut în C3.

Singura echipă a Doljului care va juca în turul 3 al Cupei este CSO Filiași. Trupa lui Victor Naicu va întâlni azi de la ora 16.30 pe stadionul „Chimia” pe una dintre echipele incomode cu care s-a confruntat și în ediția trecută de campionat: Sporting Roșiori.

Nu am odihnit nici un jucător pentru meciul de Cupă. Mă interesează această competiţie şi trebuie respectată ca atare. Jucăm acasă meciul cu Sporting Roşiori şi voi alinia cel mai bun şi cel mai proaspăt unsprezece pe care îl am la dispoziţie. Despre Sporting Roşiori ştiu că au un antrenor foarte bun pe prietenul meu Cristi Negru şi este o echipă care este în reconstrucţie, dar care mai au câţiva jucători din garda veche. Sperăm ca avantajul terenului propriu să fie de partea noastră”, a declarat antrenorul grupării din Filiaşi, Victor Naicu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Meciul de azi este al treilea în decurs de un an între cele două echipe. În sezonul trecut în Liga a 3-a, seria 3-a, în tur, la Roșiori, Sporting s-a impus cu 1-0, în timp ce partida retur, jucată pe “Chimia”, s-a terminat la egalitate, scor 0-0. Cealaltă formaţie din Oltenia prezentă în acest tur al competiţiei KO este echipa vâlceană CS Şirineasa care va juca cu gruparea din judeţul Argeş, Atletic Bradu.

Programul celorlalte meciuri din turul al treilea al fazei naţionale a Cupei României este următorul:

12 septembrie 2017, ora 16.30 – Aerostar Bacău – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, AFCM Alexandria – Viitorul Domneşti, Petrolul Ploieşti – Flacăra Moreni, ACS Şirineasa – Atletic Bradu, CNS Cetate Deva – CSM Şcolar Reşiţa, Şoimii Lipova – Naţional Sebiş, Performanţa Ighiu – Metalurgistul Cugir;

– 13 septembrie, ora 16.30 – CSM Roman – Ştiinţa Miroslava, Olimpic Cetate Râşnov – AFC Hărman, CSM Focşani – CSM Râmnicu Sărat, Zimbrul Slobozia Conachi – Sporting Lieşti, Delta Dobrogea Tulcea – Unirea Slobozia, Agricola Borcea – Înainte Modelu, Voinţa Biled – Ripensia Timişoara, Unirea Alba Iulia – Industria Gâlda, Unirea Cristuru Secuiesc – Sănătatea Cluj și Universitatea Cluj – ACS Fotbal Comuna Recea.

Câştigătoarele acestor jocuri se vor califica în turul 4, acolo de unde FRF urmează să premieze participantele începând cu această nouă ediţie. O victorie în turul 4 va aduce în cont 3.000 de euro, în timp ce pierzătoarea va încasa doar 1.000 de euro. Faza a 4-a a Cupei României, la care vor participa cele 18 echipe calificate din faza a treia plus restul de 18 echipe din Liga 2, este programată să aibă loc pe 3-4 octombrie 2017.

 

 

Politica