vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânărul care plantase cannabis la Spineni a fost arestat preventiv

Tânărul în vârstă de 29 de ani, din Bucureşti, reţinut de procurorii DIICOT, în urma percheziţiilor desfăşurate, joi, în localitatea Spineni, unde a fost descoperită o cultură de cannabis pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi, a fost arestat preventiv pe 30 de zile, vineri, în urma deciziei Tribunalului Olt.

Ionuţ Jifcu Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt a admis, vineri, propunerea procurorilor DIICOT Olt şi au emis un mandat de arestare preventivă pe 30 de zile pentru tânărul din Bucureşti. Tânărul înfiinţase în localitatea olteană Spineni o adevărată fermă pentru cultivarea plantelor interzise de lege, anchetorii găsind îngrăşământ sau dispozitive pentru stropirea culturii. Potrivit unui comunicat remis de IPJ Olt, la percheziţie, anchetatorii au găsit o cultură „outdoor” de cannabis pe o suprafaţă de 350 de metri pătraţi ce conţinea peste 300 de plante.

De asemenea, în anexele din casă au fost găsite la uscat muguri şi plante de cannabis de aproximativ 10 kilograme. Bărbatul pusese la punct un sistem pentru creşterea plantelor, poliţiştii şi procurorii găsind lăzi şi alveole din material plastic în care au fost crescute, iniţial, plantele de cannabis, îngrăşământ lichid şi solid, folosit la stimularea creşterii, dispozitive pentru stropirea plantelor şi o pompă cu hidrofor pentru udat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica