Barmani și ospătari, căutați pentru muncă în Germania

11 posturi sunt puse la dispoziţia celor interesaţi să lucreze ca barman sau ospătar, prin AJOFM Olt, pentru Germania. Câştigurile sunt de până la nouă euro pe oră, iar contractul este pe o perioadă de 12 luni, cu posibilitate de prelungire pe perioadă nedeterminată.

Oltenii pot profita de o nouă ofertă atractivă în strănătate. Germania oferă locuri de muncă în meseriile de ospătar şi barman. Se cere experienţă profesională în domeniu, aspect îngrijit, bune maniere, flexibilitate, amabilitate şi orientare către client. Activitatea presupune recomandarea felurilor de mâncare din meniu, servirea clienţilor a la carte, pregătirea şi servirea băuturilor la bar.
Posturile necesită cunoştinţe bune de germană şi engleză. Salariul este de 9 euro pe oră. Se oferă cazare contra cost, 350 de euro pe lună, şi mese în timpul programului de lucru.
Contractul de muncă este pe o perioadă determinată de 12 luni, cu posibilitate de prelungire pe perioadă nedeterminată. Programul de lucru este cu normă întreagă.
Persoanele interesate să lucreze ca baraman sau ospătar în Germania pot solicita informaţii suplimentare Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt. Mai mult, un consilier EURES îi va ajuta să parcurgă paşii necesari în speranţa obţinerii jobului.

Populare

Recomandări

Video/Încătușați după ce au furat 200 de litri de motorină

Patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 20...

Autorizația de construire a proiectului ”Consolidare și amenajare scurgere ape DN 67D” a fost emisă

A fost emisă autorizația de construire a proiectului ”Consolidare...

SF-ul „Tineretului”, aprobat. Ce spune proiectantul

Studiul de fezabilitate pentru Centrul Sportiv „Stadionul Tineretului” a...

VIDEO/ Atac armat la o școală privată din SUA. 6 morți, între care 3 copii

Trei copii şi trei adulţi au fost împuşcaţi luni...