vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ștrandurile și piscinele, luate la puricat de polițiști

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice continuă acțiunile pe linia combaterii activităților comerciale ilicite.

Efective ale Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat şi executat, miercuri, o acţiune la ștrandurile și piscinele din Dolj, urmărindu-se astfel prevenirea şi combaterea faptelor şi a activităţilor ilicite din domeniul drepturilor de autor, domeniul alimentaţie publică şi a altor fapte ce pot afecta siguranţa cetăţeanului.

Polițiștii doljeni au efectuat verificări și controale la șase unităţi de alimentaţie publică; șase ștranduri; astfel fiind constatate și aplicate cinci sancţiuni contravenţionale de peste 29 000 lei. Totodată, a fost dispusă confiscarea sumei de 1.615 lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma unui controlul efectuat la un ștrand, s-a constatat că reprezentanţii agentului economic au efectuat acte de comerț cu băuturi alcoolice fără îndeplinirea condițiilor stabilite prin lege. Agentul economic a fost sancţionat contravenţional cu suma de 20.000 lei, conform Legii 12/1990 rep., dispunându-se totodată confiscarea sumei de 700 lei, contravaloarea cantității de 90 litri bere.

IPJ Dolj

Politica