joi, iunie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Vreme călduroasă până la finalul săptămânii

Oltenii vor avea în continuare parte de temperaturi maxime cuprinse între 34 și 36 de grade Celsius, în timp ce minimele din cursul nopții se vor situa în jurul valorii de 21 grade.

Aceste temperaturi se vor menține până spre sfârșitul acestei săptămâni, anunță Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Potrivit ANM, vor urma apoi două zile de răcorire, după care din nou o creștere treptată, de la o medie a valorilor maxime de temperatură de 29 de grade în data de 13 august, până la 34 de grade în 20 august. Temperaturile minime se vor situa, în medie, între 17 și 21 de grade. Probabilitatea de apariție a averselor va fi mai mare în primele două zile din interval și în 12 – 13 august.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La munte, media valorilor termice diurne se va situa între 22 și 26 de grade până în jurul datei de 11 august, apoi va fi în scădere. Temperaturile minime nocturne se vor încadra între 10 și 16 grade. Averse vor fi aproape în fiecare zi, dar mai ales în primele două zile ale intervalului de prognoză și în 12 – 13 august, mai arată prognoza ANM.

Politica