sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liga a 3-a/“Satelitul”, învinsã la Mioveni

Trupa lui Papurã a pierdut primul amical în fața unei echipe care și-a prezentat lotul pentru noul sezon al ligii secunde cu aceastã ocazie.

Fãrã Remus Enache și Sergiu Jurj (ușor accidentați), dar și fãrã Luci Buzan (oprit în lotul primei echipe), echipa secundã a CSU, antrenatã de Cornel Papurã, a jucat un amical în deplasare cu CS Mioveni, formație din liga secundã. Cu aceastã ocazie, gazdele și-au prezentat și lotul pentru viitorul sezon. Puștii lui Papurã, mulți dintre ei încã juniori, nu s-au fãcut de râs și au avut o prestație apreciatã de piteștenii prezenți la eveniment. În cele din urmã, gazdele, pregãtite de veteranul Florin Marin, s-au impus cu 2-0, marcând prin Nãstãsie (75) și Traºcu (88), asta dupã ce tehnicianul craiovenilor schimbase aproape toatã echipa. La CSU au intrat și câțiva jucãtori aflați în probe, dar a revenit, dupã o accidentare urâtã, care l-a ținut luni bune în afara terenului, talentatul mijlocaș nãscut în anul 2000 Alex Dinu.

În meciul de sâmbãtã de la Mioveni, Corneliu Papurã a început meciul cu: Dicã – Borța, Ion, Bogdan, Trocan – Iuga, Țoiu, Dinu – Frãsineanu, Popescu, Mihãilã. În partea secundã au mai intrat: Bobonete – Chirițã, Hreniuc, Constantin, Trancã, Manea, Gunie, Copiluș, Dan.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Gazdele au jucat în formula: Sima – Tiricã, Gugu, Burnea, Edi Stoica – Mîrzeanu, Andrei Neagoe, Andor – Pirtea, Ene, Rãdescu. În repriza secundã argeșenii i-au avut în teren pe: Croitoru – Tiricã, Ichim, Burnea (60 Traºcu), Edi Stoica (60 Alexe) – Mîrzeanu (60 Rareº Lazãr), Andrei Neagoe (50 Iamandi), Andor (60 Cioc) – Pirtea, Ivan, Rãdescu (50 Vintilã). Pentru noul sezon din liga a 3-a, CSU II nu se va baza pe douã douã mari talente a și anume Radu Bîrzan (18 ani) și Stephan Drãghici (19 ani), care vor fi împrumutați pentru un sezon în liga secundã. Astfel, Bîrzan va juca pentru SCM Pitești, devenitã între timp FC Argeș, în timp ce Drãghici a fost împrumutat la Academica Clinceni. Ambii juniori sunt mijlocași de creație, iar în aceastã varã Bîrzan și Drãghici au fost în cantonament cu prima echipã. Pe 12 august CSU II are perfectat un amical pe teren propriu cu Sporting Roșiori, dar pânã la data acelei partide craiovenii vor mai susține încã un test de verificare.

 

 

Politica