Stelian Bărăgan, votat joi viceprimar

Consilierii locali votează, joi, noul viceprimar al Craiovei. Propunerea majorității din Consiliul Local, a PSD, este Stelian Bărăgan.

În şedinţa de îndată din data de 23.05.2017, Consiliul Local al Municipiului Craiova, prin Hotărârea nr.166/2017, a luat act de cererea de demisie din calitatea de consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Craiova, a dlui. Mihail Genoiu, în conformitate cu prevederile art.9 alin.2 lit.a, alin.3 coroborat cu art.12 din Legea nr.393/2004 privind Statutul aleşilor locali, modificată şi completată, şi a constatat, totodată, încetarea de drept a mandatului acestuia. Urmare acestui fapt, a încetat şi exercitarea funcţiei de viceprimar al municipiului Craiova. Întrucât, potrivit prevederilor art.57 alin.1 şi 3 din Legea nr.215/2001, republicată, privind administraţia publică locală, municipiile reşedinţă de judeţ au 2 viceprimari, aleşi în condiţiile legii, propunem Consiliului Local al Municipiului Craiova adoptarea unei hotărâri prin care să aleagă, din rândul membrilor acestuia, un viceprimar al municipiului Craiova, cu votul majorităţii consilierilor locali în funcţie”, se arată în raportul atașat proiectului de hotărâre.

Reamintim că numirea lui Stelian Bărăgan a fost anunțată pe Facebook, printr-un comentariu la o postare, de către președintele PSD Dolj, Claudiu Manda.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Populare

Recomandări

Un deces în urma infecției cu virusul West – Nile

Ce recomandă populației Direcţia de Sănătate Publică Dolj, pentru...

DOLJ. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 02.10 – 08.10.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului...

Rotaru își pregătește plecarea: „Ar vrea să vină la o echipă mai aproape de București”

Florin Prunea a fost foarte aproape să ajungă președintele...

Averea lui Dumitru Buzatu, verificată de DNA

Toată averea declarată de președintele Consiliului Județean Vaslui, arestat...