vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Furtuna de sâmbătă a făcut prăpăd în Târgu Jiu

Copaci căzuți și mai multe probleme în Târgu Jiu, la furtuna de sâmbătă. Mai mulți brazi și mai multe salcii au căzut în zona pietonală din str. Victoriei, scrie pandurul.ro. O salcie a căzut lângă sediul PNL, alta lângă Teatru, apoi mai mulți brăduți ornamentali, un brad și iar o salcie. Un brad a căzut și la sediul PSD.

Mai mult, pervazul unui locatar din zona Popa Șapcă a fost smuls de vânt și aruncat pe una dintre mașinile din vecinătate. Totodată, în zona General Tell, o salcie bătrânsă s-a prăbușit peste o mașină cu numere de Mehedinți, ca urmare a furtunii.

Probleme au fost și în alte zone din oraș

Policlinica Buna Vestire Craiova

Angajații SC EDILITARA PUBLIC SA au intervenit în zonele afectate de furtună. Primăria Târgu Jiu a transmis că în mai multe cartiere din oraș copacii au fost puși la pământ de furtună însă aceștia au fost îndepartați, pericolele fiind eliminate. Angajații Edilitara au intervenit în următoarele zone: str. Victoria – zona pietonală, str. Griviței, Parcul Traian, Aleea Smârdan, zona Dacia. Angajații Edilitara au rămas în teren, având în vedere că furtuna a continuat.

Politica