vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorjul, o mulțime de proiecte prin PNDL. Calea Eroilor, printre ele

Județul Gorj va primi, pentru proiectele de dezvoltare locală, prin PNDL, suma de 677.002.295,93 de lei, valoare care corespunde unui număr de 163 de proiecte. Astfel, majoritatea localităţilor judeţului Gorj vor primi finanţare.

„Este o reuşită, cu atât mai mult cu cât pe lângă faptul că se vor realiza obiectivele de investiţii, vor fi create şi noi locuri de muncă. Acest lucru înseamnă foarte mult pentru judeţul nostru”, a menţionat Cosmin-Mihai Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

La nivelul Municipiului Târgu Jiu, pe lângă celelalte proiecte care vizează reabilitări, extinderi, amenajări și dotări de școli, a fost aprobat și proietul de modernizare și reabilitare a Căii Eroilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„8.503.509 lei este valoarea pentru lucrările din prima etapă. Ordinul de ministru a fost emis. Și este doar unul dintre angajamentele luate înainte să înceapă campania electorală. Le mulțumesc factorilor de decizie din Guvernul României și colegilor din Primăria Târgu Jiu care au contribuit la această reușită pentru orașul nostru”, a scris, pe Facebook, viceprimarul municipiului Târgu Jiu și fost candidat pentru scaunul de edil, Aurel Popescu.

Politica