joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Filiași a pierdut amicalul cu Pandurii

Echipa doljeană și-a reluat activitatea la începutul acestei săptămâni schimbânu-și în același timp și antrenorul, în locul lui Florin Șoavă venind la conducerea băncii tehnice Victor Naicu. La doar trei zile de la reunire CSO Filiași a și disputat un joc amical joi dimineața la Târgu Jiu cu Pandurii. Gorjenii, care au retrogradat în liga secundă după sezonul trecut, s-au impus cu scorul de 4-1 în fața formației doljene, singurul gol al filieșenilor fiind înscris de Calu.

A fost 1-1 la pauză, noi de abia am început pregătirea, deci nu aveam așteptări de la acest joc în privința rezultatului. Am jucat bine cât am putut face față din punct de vedere fizic în prima repriză. După pauză ei au venit cu o echipă nouă, eu am folosit și vreo 7-8 jucători veniți în probe pentru a mă edifica asupra lor. Până la urmă a fost un test benefic”, a declarat antrenorul lui CSO Filiași, Victor Naicu.

Echipa doljeană este posibil să mai evolueze în alte două jocuri amicale săptămâna viitoare, asta în funcție de programul de pregătire care va fi stabilit în zilele ce urmează.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Să vedem când stabilim perioada de cantonament, pentru că încă nu e fixată, iar după aceea vedem și cum stabilim jocurile amicale. Săptămâna viitoare este posibil să fie două partide”, a mai spus Naicu.

Pandurii întâlnește sâmbătă Unirea Alba Iulia

Formația pregătită de Mihai Teja va mai susține un meci amical sâmbătă, pe terenul Unirii Alba Iulia, echipă din liga a treia, de la ora 18.00. Atât jocul cu CSO Filiași, cât și partida din weekend, sunt meciuri în care antrenorul Teja își testează jucătorii pentru a defini lotul final, în acest moment fiind mai mulți fotbaliști în probe la Pandurii, formație ce întâmpină probleme financiare și va încerca să aibă costuri cât mai mici în noul sezon, asta dacă va exista unul pentru gruparea gorjeană.

 

Politica