joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prețurile și zilele în care poți cumpăra bilete pentru duelul cu AC Milan

Clubul craiovean a făcut ieri publice prețurile și detaliile legate de achiziționarea biletelor de acces pentru manșa tur a dublei cu AC Milan din preliminariile Europea League. Primul meci al CSU împotriva formației italiene va avea loc pe 27 iulie, de la ora 21.00, pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin. Astfel, conducerea echipei oltene a decis să pună de astăzi la dispoziție cumpărarea biletelor pentru jocul european la casele de bilete de la Sala Polivalentă, între orele 10 și 19, dar ziua de azi va fi deschisă numai celor care au achiziționat abonamente pentru noul sezon sau o vor face. Pentru a obține un bilet azi la meciul cu AC Milan aceștia trebuie să se prezinte cu abonamentul pentru sezonul 2017-2018 și un act de identitate.

Începând de miercuri, de la ora 10.00, vor fi puse în vânzare biletele pentru meciul cu echipa italiană pentru toți cei care vor dori să urmărească partida din tribunele arenei severinene. De asemenea, suporterii care dețin abonamente vor avea în toată această perioadă la dispoziție o casă de bilete specială, cu același program de funcționare. Sâmbătă, 22 iulie, suporterii CSU din Drobeta Turnu Severin vor putea achiziționa tichetele de la casele de bilete ale stadionului „Municipal”. Programul de funcționare al caselor de bilete va fi între orele 12:00 – 18:30.

Altfel, cel mai ieftin bilet va fi 35 de lei la peluza “tabelă”, pentru un loc la tribuna a 2-a un tichet costă 65 de lei, iar pentru accesul la tribuna 1 trebuie scoși din buzunar 80 de lei. Locurile mai scumpe vor fi la tribuna 0, unde un bilet are prețul de 200 de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

REZULTATE ETAPA I

Vineri, 14 iulie

CSU Craiova – CSM Poli Iași 2-0

Sâmbătă, 15 iulie

Concordia Chiajna – Poli Timișoara        0-1

Juventus București – Dinamo București 0-3

Duminică, 16 iulie

Astra Giurgiu – Sepsi Sfântu Gheorghe  1-0

FCSB – FC Voluntari    2-1

Luni, 17 iulie

FC Viitorul – Gaz Metan Mediaș

s-a încheiat după terminarea ediției

FC Botoșani – CFR Cluj

s-a încheiat după terminarea ediției

 

PROGRAM ETAPA A II-A

Vineri, 21 iulie

Sepsi Sfântu Gheorghe – Juventus Colentina ora 18.30

Sâmbătă, 22 iulie

CSU Craiova – Concordia Chiajna  ora 18.30

Duminică, 23 iulie

CSM Poli Iași – Gaz Metan Mediaș ora 18.30

Dinamo – FC Botoșani ora 21.00

Luni, 24 iulie

FC Voluntari – Astra Giurgiu ora 21.00

Politica