Primii gorjeni „interziși” în Prefectură

Ordinul prefectului de Gorj care interzice intrarea în Palatul administrativ a gorjenilor, pe anumite criterii, a intrat luni în vigoare. Conform pandurul.ro, primele persoane au primit deja interdicție de a intra în Prefectură.

O femeie a fost întoarsă din drum pentru că avea fusta până deasupra de genunchi. Avocatul PNL, Gheorghe Pecingină, a depus în numele partidului o plângere prealabilă, în care contestă măsurile din ordinul prefectului. Pecingină a purtat blugi franjurați și tricou cu slogan, ceea ce este interzis prin ordin, dar a fost lăsat să intre.

Reamintim că Prefectul județului Gorj, Ciprian-Adrian Florescu, a emis, în data de 10 iulie, un Ordin prin care reglementează organizarea și desfășurarea activității de control-acces în Palatul Administrativ. Dincolo de normele pentru presă și angajați, apar și anumite reglementări mai neobișnuite pentru cetățenii care vin la Prefectura Gorj, nu de drag, ci pentru a-și rezolva diverse probleme administrative.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astfel, conform Ordinului 194, „toate persoanele care solicită accesul în Palatul Administrativ trebuie să fie îmbrăcate decent și într-o manieră care arată demnitate și respect față de instituțiile care-și desfășoară activitatea în acest obiectiv. Ținuta inacceptabilă include: pantaloni scurți, papuci de plajă, îmbrăcăminte indicând afilierea la o bandă sau alte obiecte de îmbrăcăminte cu caracter ofensator, vulgar, rasist, sexist, obscen, haine cu desene sau cuvinte sugestive, slogane. Nu vor fi permise articolele de îmbrăcăminte sfâșiate, murdare și zdrențăroase, articolele de îmbrăcăminte provocatoare sau purtate provocator”, se arată în textul Ordinului.

Sursa foto: pandurul.ro

 

Populare

Recomandări

Cu fracuri și rochii de epocă „la purtător”. Craiovenii, chemați la paradă

Se împlinesc 120 de ani de la inaugurarea Parcului...

FCU Craiova e gata să spargă defensiva de oțel a lui Dorinel

Paul Răducan e noul antrenor al celor de la...

Vâlceanca accidentată la Curtișoara a murit. Șoferul fugar, identificat

Tânăra de 34 ani, din Drăgășani, Vâlcea, lovită de...

S-a lansat proiectul ”Zorale Rroma – Identitatea etnică rromă în viziunea liceenilor rromi”

Asociația Centrul Rromilor ”Amare Rromentza”, în parteneriat cu Asociația...