miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liga a 2-a și a 3-a încep în august

Cele două eșaloane au programat startul în prima săptămână și, respectiv, a doua parte a lui Gustar.

La ultima ședințã a Comitetului Executiv al FRF, s-a stabilit ca prima etapã a Ligii a 2-a aibã loc în intervalul 4-6 august. Prima parte a întrecerii va lua sfârșit la începutul primei luni de iarnã. Mai mult de atât, pânã pe 9 decembrie se vor disputa și douã runde din retur. În noul sezon al Ligii a 2-a ar trebuie sã se înscrie 20 de echipe, dar câteva sunt cu semnul întrebãrii.

Cum întâmpină mari probleme financiare, FC Brașov și Pandurii Târgu Jiu riscã sã nu se înscrie în noul campionat. Echipele care ar trebui sã se regãseascã la start sunt: ASA Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, UTA Arad, CS Mioveni, Chindia Târgoviște, FC Brașov, Dunãrea Cãlãrași, CS Afumați, Olimpia Satu Mare, Luceafãrul Oradea, Dacia Unirea Brãila, Foresta Suceava, CS Balotești, Academica Clinceni, ASU Politehnica Timișoara, Știința Miroslava, Metaloglobus București, FC Argeș Pitești, Ripensia Timișoara și AFC Hermannstadt, ultimele cinci echipe fiind nou promovate în eșalonul secund.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, Departamentul Competiții al Federației Române de Fotbal a publicat, miercuri formularul, de înscriere în ediția de campionat 2017-2018 a competițiilor Liga a 2-a și Liga a 3-a) care va fi transmis prin fax la numărul 021.302.91.93 (FRF – Departamentul Competiții Seniori) sau prin e-mail la adresa [email protected] și apoi obligatoriu, în original, prin poștã sau depusã personal de un reprezentant al clubului la sediul Federației Române de Fotbal din Strada Sergent Vasile Șerbãnicã nr.12, sector 2, București, în atenția Departamentului Competiții Seniori, respectând mențiunile din formular.

Termenul limitã pentru depunerea cererilor de înscriere completate la Departamentul Competiții al Federației Române de Fotbal este de 20 iulie, atât pentru echipele din Liga a 2-a, cât și pentru cele din Liga a 3-a.

În Liga a 3-a, care va începe dupã 15 august, Doljul va fi reprezentat în noua ediție de campionat de CSU II Craiova care terminat ediția trecutã pe locul 8, respectiv ACSO Filiași clasatã pe poziția a 11-a. Din pãcate Tractorul Cetate a ratat șansa de a se alãtura celor douã grupãri dupã barajul pierdut cu 1-2 și 1-3 cu Internațional Bãlești, iar ACS Podari care s-a retras a fost retrogradatã.

U17 și U19, start pe 12 august

Tot în cursul zilei de miercuri, Departamentul Competiții a publicat și formularul de înscriere în campionatele naționale de juniori U17 și U19, ediția 2017-2018. Termenul limitã pentru depunerea cererilor de înscriere completate pentru campionatele naționale U17 și U19 la Departamentul Competiții Copii și Juniori al Federației Române de Fotbal este de 31 iulie. Noul sezon în competiția juniorilor va debuta pe 12 august.

Politica