Un nou sediu pentru Ambulanţă, construit la Caracal cu peste 1,6 milioane lei

Un sediu pentru ambulanţă va fi construit de Consiliul Judeţean (CJ) Olt în valoare de peste 1,6 milioane lei, în municipiul Caracal, clădirea actuală fiind degradată dincolo de a mai putea fi reabilitată.

Documentaţia tehnico-economică pentru realizarea sediului de ambulanţă în municipiul Caracal a fost aprobată, joi, de consilierii judeţeni. Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a declarat că actualul sediul al ambulanţei din Caracal va fi demolat.Încă de anul trecut, am hotărât în şedinţă de Consiliu Judeţean să preluăm toate terenurile sediilor de ambulanţă actuale – unele nu corespund, pentru o instituţie de la care se vrea să facă o intervenţie de urgenţă în folosul cetăţenilor. Încercăm să facem construcţii noi pentru cele care nu se pot repara. Va fi construit din nou acest sediu. Acolo va exista o demolare. Actuala clădire este efectiv improprie şi nu poate fi considerată sediu de ambulanţă”, a afirmat Oprescu.

Noul imobil va avea peste 412 metri pătraţi, fiind compus din parter şi etaj. Oprescu a adăugat că data la care vor demara lucrările depinde de birocraţia privind achiziţiile publice.La Caracal este vorba despre 1,6 milioane lei. Încă nu putem şti când vor demara lucrările. Astăzi am aprobat indicatorii proiectului şi vom face toate demersurile, până când vom ajunge să şi începem lucrările”, a mai declarat Marius Oprescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

CJ Olt va interveni şi pentru reabilitarea sediilor pe care Serviciul de Ambulanţă Judeţean le are în Corabia şi Drăgăneşti.Bineînţeles că vom încerca să intervenim şi în celelalte localităţi care au sedii de ambulanţă. Unele dintre actualele sedii pot fi reparate şi modernizate. Mai este vorba despre Corabia şi Drăgăneşti”, a mai spus Marius Oprescu.

Populare

Recomandări

MAE, atenționare de călătorie în Franța: Zboruri anulate până marți

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) îi informează pe cetăţenii români...

OLT. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 27.03 – 02.04.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Olt. Amenzi în regimul produselor de protecție a plantelor și protecția mediului

Weekend-ul trecut polițiștii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase...

Vâlcea. Incendiu la Berbești

Un incendiu a avut loc luni dimineață în localitatea...