joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Comisarii Gărzii de Mediu Olt continuă greva generală

Decizia liderilor de sindicat din Garda Naţională de Mediu de a suspenda greva generală, pe perioada negocierilor cu Ministerul, n-a ajuns şi în comisariatele judeţene, care continuă protestul, potrivit reprezentanţilor Comisariatului Judeţean Olt.

Lidera de sindicat a Gărzii Naţionale de Mediu Olt, Aura Mandache, a declarat, joi dimineaţa, că greva generală continuă şi în cea de a doua zi. „Deocamdată n-am suspendat greva. Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti. Sunt la negocieri şi încă n-am primit nimic. Este posibil să se suspende, dar încă n-am primit nimic”, a afirmat ea.

Reprezentanții Sindicatului Național al Gărzii de Mediu au decis să suspende, temporar, greva generală declanșată miercuri, în condițiile în care au început negocieri cu reprezentanți ai Ministerului Mediului, a declarat joi, pentru Agerpres, președintele Sindicatului, Valentin Neagoe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit acestuia, negocierile cu Ministerul Mediului se derulează în etape, iar în cazul în care vreuna din revendicări va rămâne nerezolvată sindicaliștii vor relua greva. „Ieri (miercuri, n.r.), am avut negocieri până târziu, până la orele 11:00 seara, la Ministerul Mediului, negocierile derulându-se pe mai multe etape. Noi am suspendat temporar greva, pe perioada acestor negocieri. În cazul în care se dă rateu pe o anumită etapă, greva continuă, fără alte proceduri”, a declarat Valentin Neagoe.

De asemenea, liderul sindical a mai spus că a primit promisiuni scrise de la reprezentanții Ministerului Mediului că li se vor rezolva cerințele, mai exact inechitățile salariale și că s-a format un grup de lucru pe această temă.

Politica