joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trei copii, puşi pe furat

În data de 08.05.2017, în jurul orei 0330 , în urma unei sesizări primite prin SNUAU 112 de la dispeceratul unei firme de pază cu privire la faptul că s-a declanșat alarma unui restaurant din Craiova, la fața locului au fost dirijate două echipaje de politie din cadrul Secției 5 Poliție Craiova. 
Polițiștii ajunsi la locatia indicata i-au depistat, în interiorul restaurantului, pe  R. I., de 11 ani,  și A. G., de 13 ani,  iar in apropiere, mai exact pe strada Nicolae Titulescu din municipiu, a fost identificat si minorul C. A., de 13 ani, care a încercat să își asigure scăparea prin fugă.
Cei trei minori craioveni au fost condusi de politisti la sediul unitatii, iar din in urma cercetarilor efectuate au fost gasite doua laptopuri, pe care minorii reușiseră să le sustraga.
Prin extinderea cercetărilor efectuate in comun cu polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova s-a stabilit că suspectii, in noaptea de 07/08.05.2017, au sustras mai multe bunuri din incinta unei societăți comerciale din Craiova.
Și în acest caz, prejudiciul cauzat de autori a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanei vătămate.
Cei trei minori au fost încredinţaţi de politisti reprezentaţilor D.G.A.S.P.C Dolj.
Oamenii legii au intocmit in cauza dosar de cercetare penala sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat, urmand ca investigatiile sa fie extinse, acestia fiind banuiti de comiterea mai multor furturi.

Politica