joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CEL MAI TARE SHOW DE MODA LA CRAIOVA

Royal Models Agency a demonstrat inca o data pe 06 Mai 2017 ca seriozitatea si implicarea definesc echipa, cand a pus in scena a XII – a editie a evenimentului FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA, cel mai prestigios eveniment de moda al primaverii. Festivalul s-a desfasurat in incinta Electroputere Parc incepand cu ora 18:00 cand au inceput sa soseasca primii invitati la locul de desfasurare al evenimentului ce se anunta a fi unul gradios.
          Ca rezultat al bunei colaborări dintre Royal Models Agency si Electroputere Parc, evenimentul s-a aratat a fi unul memorabil, captand atentia tuturor spectatorilor, inclusiv persoanelor care erau in trecere, acestea ramanand pe tot parcursul evenimentului pentru a viziona intregul regal de frumusete si creativitate.
            Rolland Toma a deschis, după ora 18:30, cea de a XII-a seară de gală a festivalului din Craiova, pe podiumul montat in Electroputere Parc. Prezentarile de modă ale serii imbinate cu frumusetea fetelor ce au participat la concursulMiss Royal Models ROMANIA  au smuls ropote de aplauze de la miile de spectatori veniți să vadă pentru a XII-a oară în Craiova, FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA.
Prima prezentare a serii a aparținut designerului RAZVAN CIOBANU recunoscut pentru calitatea si eleganta creatiilor speciale, tinute de seara sau de eveniment. Piesa centrala, rochia, a fost pusa in evidenta de salopetele ultra-senzuale si de accentele masculine, printr-un styling punctat de blazere, jachete biker si camasi tip parka. Cu alte cuvinte, o colectie care a celebrat noile forme de feminitate.
A urmat apoi prezentarea celor 12 concurente aspirante la titlul de “Miss Royal Models Romania 2017” ce au defilat in tinute oferite de DOCARA CONF. Concurentele participante au fost in ordinea intrarii urmatoarele: Popescu Luiza Maria (Tg Jiu), Bejan Doina (Galati), Neagu Floarea (Suceava), Veneticu Liliana (Alexandria), Ilie Mirela Marcela (Galati), Udrea Andreea Bianca (Pitesti), Stan Denisa Georgiana (Pitesti), Ionica Madalina Ileana Parascheva (Tg Jiu), Marinescu Alexandra (Craiova), Constantinescu Roxana (Craiova), Tudor Alina Maria Victoria (Pitesti), Canalas Daiana Mariana (Oradea).
Juriul de anul acesta a fost format din Ica DIACONU (manager ELECTROPUTERE PARC), Suzana PETRE (make up artist), Bogdan DUMITRESCU (hair style artist) si Ana Maria Loghin (Model Manager Attitude Models). Surpriza juriului a fost Raluca BADULESCU (regina de la pupitrul celei mai apreciate emisiuni de moda din Romania, “Bravo, ai stil!”).
Au urmat apoi prezentarile designerilor participanti, care mai de care uimindu-ne cu unicitatea creatiilor pe care le-au prezentat.
           Designerul international  croat  KSENIJA VRBANIC care a pus bazele brandului XD XENIA DESIGN, in 1986. Denumita “Asphalt Shades”, colectia sa de primavara-vara a prezentat in noante luminoase si intunecate, liniile feminine debordante si pline de rafinament, acuratete si design sofisticat.
            LILIANA LARISA CRACIUN, designerul  care ne-a imbiat prin naturaletea traditionala a colectiei sale “Drumul Melcilor”, inspirata  din elemente ce se află in natură: flori, frunze, fluturi, pânze de paianjen, etc. si totodată fac parte din habitatul  melcilor.
          Cireasa de pe tort, asa cum o numesc organizatorii, a fost ca in fiecare an prezentarea oferita de mini-modelele de la URBAN KIDS ce anul acesta s-au pliat perfect pe colectia ce au prezentat-o, si anume “ Dreamcatcher” incheiata cu prezenta artistei OANA RADU.
         YVETTE DESIGN, nume dedicate femeii modern, careia anul acesta i-am admirat colectia care se numeste ‘Manhatten” si care este o coletie destinata femeilor frumoase, pline de energie si mai ales romantice.
        AMBRA DESIGN by Cristina Iacomi, care ne-a invaluit cu vaporoasa colectie “Sunshine”, o colectie din voal, chiffon si matase naturala pictata manual.
        CRISTINA CERNEI, un designer roman cu o adevarata pasiune pentru arta si frumos in general. Noua sa colectie primavera-vara cu care ne-a atras privirile este intitulata “Romantic Geometry”.
        NO BY MISS NO  a pus in scena una din cele mai impresionante colectii reusind astfel sa arate poate deveni un nume de urmat in viitor. Designerul ne-a aratat o noua perspectiva asupra designului camasilor masculine, barbatii au gasit noi posibilitati de a alege o imagine stilata, de a se exprima intr-o maniera diferita, dar elegant.
         Printre toate aceste colectii de poveste am putut admira  proba de costume de baie a concurentelor, oferite de BLD by Exclusive.
Ultima proba din cadrul concursului de frumusete, tinutele de seara oferite de NOELA STYLE, a fost cea care a facut juriul sa hotarasca cine va purta coroana de Miss Royal Models Romania pentru anul 2017.
        Machiajul evenimentului a fost asigurat de echipa L’ART SUBLIME condusă de Suzana Petre, iar partea de hair style a fost  asigurata de echipa BES COSMETICS ROMANIA.
Craioveanca Roxana Constantinescu a fost cea care a adjudecat anul acesta titlul de Miss Royal Models Romania 2017.
“Dorința de a ma descoperi și de a ma surprinde, a fost o motivatie de fiecare dată când am pornit către o nouă aventură. Am început cu pași mărunți, dar am progresat an de an și am reușit să realizez lucruri unice pentru mine si imi doresc să realizez cât mai multe. Este nevoie însă de multă perseverență și timp pentru a reuși să realizezi lucruri marete.” ne-a spus cu lacrimi de bucurie si emotie Roxana Constantinescu
“Principala atractie a oricarui eveniment este continutul, dar uneori detaliile il pot face memorabil: surprizele pe care organizatorii le pregatesc, premiile pe care le acorda, etc. Cu alte cuvinte, FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA, s-a facut memorabil atat prin continut , cat si prin detalii, de care echipa Royal Models Agency are de fiecare data grija sa fie cele mai spectaculoase in toate evenimentele organizate” au fost cuvintele lui Tom Cringureanu – General Manager Royal Models Agency
Si pentru a urma zicala “dupa munca si rasplata”, evenimentul a fost precedat de un after party , desfăşurat in Club Korona, pentru a serba asa cum se cuvine inca o editie a Festivalului de Moda de la Craiova.

Politica