miercuri, iulie 24, 2024

Ultima ora

Sport

Șoferi băuți, pe bandă rulantă

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat, la data de 29 aprilie, un bărbat, de 46 de ani, din comuna Câlnic, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Victoriei, din municipiul Târgu Jiu, o concentrație de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiști ai Serviciului Rutier au depistat un tânăr, de 26 de ani, din comuna Scoarța, în timp ce conducea un autoturism pe aceeași stradă, din localitate, având o concentraţie alcoolică de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au depistat, pe D.J. 662 Brăneşti, un tânăr, de 28 de ani, din comuna Aninoasa, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Toți conducătorii auto au fost transportați la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauze s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului, respectiv care nu are acest drept.

Și băut, și cu permisul anulat

La data de 29 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au fost sesizați prin apelul 112 de un participant la trafic, din comuna Crasna, despre faptul că pe DJ 665 – Crasna Deal, a avut loc un eveniment rutier. În urma celor sesizate, la fața locului s-au deplasat lucrători din cadrul Postului de Poliție Crasna, care au stabilit faptul că un bărbat, de 40 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, din direcția Crasna către Mușetești, la o curbă spre stânga, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de pod.

În urma impactului nu au rezultat victime, doar pagube materiale.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Orașului Novaci, pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cu ocazia verificării acestuia în baza de date, a reieșit faptul că bărbatul figurează cu permisul de conducere anulat din luna iunie 2016.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului și care are dreptul de a conduce anulat.

IPJ Gorj

Politica