sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt: Fostul primar din Găneasa, transferat la Spitalul de Arşi din Bucureşti

Fostul primar al comunei Găneasa, Nicolae Preda, a fost transferat, sâmbătă, la Spitalul de Arşi din Capitală, după ce a suferit arsuri pe corp şi în zona feţei, în urma exploziei unei butelii, petrecută la locuinţa sa, în noaptea de joi spre vineri.

Şeful Compartimentului Chirurgie Plastică, din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, medicul
Constantin Corbea, a declarat că pacientul era într-o stare relativ bună, deşi suferise arsuri pe 45% din suprafaţa corpului. El a ajuns la Spitalul de Arşi din Capitală. „L-am transferat, sâmbătă, la Spitalul de Arşi din Bucureşti. Nu era într-o stare gravă, era echilibrat hemodinamic, respirator, metabolic, diureză peste 1.500 de mililitri, bine-aprovizionat cu oxigen, n-avea niciun fel de probleme. Tratamentul a fost corespunzător, pe perioada cât a stat în Reanimare la Spitalul Slatina. Avea arsuri de gradul II B, pe 45 la sută din suprafaţa corpului. Există un protocol care ne obligă pe noi să trimită arsurile de peste 30 la sută din suprafaţa corpului, însă putea foarte bine să fie tratat şi aici”, a declarat medicul.
Fostul primar al comunei Găneasa, Nicolae Preda, în vârstă de 65 de ani, a ajuns la spital cu arsuri pe corp şi în zona feţei, în noaptea de joi spre vineri, după ce o butelie din locuinţa sa a explodat, în urma acumulărilor de gaze.

Politica