vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cei mai buni designeri vin la Craiova

Cei mai în vogă designeri naţionali şi internaţionali vin la Craiova în data de 6 Mai 2017. Sute de oameni vor asalta Electroputere Parc pentru a urmări un adevărat regal de frumuseţe ce se va desfăşura în cadrul Festivalului de modă Miss Royal Models România, aflat la cea de a XII-a ediţie. Royal Models Agency va invită să vă delectaţi cu un spectacol grandios începând cu orele 18:30 şi promite că finalul evenimentului ne va duce deja cu gândul la marile capitale ale modei şi ne va face să ne pregătim pentru ediţiile viitoare.

Evenimentul se deschide prin concursul de frumuseţe Miss Royal Models România 2017, având în componenţă anul acesta 12 concurente: Bejan Doina şi Mirela Ilie – Galaţi, Canala Daiana – Oradea, Veneticu Liliana – Alexandria, Victoria Tudor şi Bianca Udrea – Piteşti, Flori Neagu – Ploieşti, Roxana Constantinescu şi Alexandra Marinescu – Craiova, Luiza Popescu şi Mădălina Parascheva – Târgu Jiu, Popa Denisa – Zalău, ce se vor lupta pentru câştigarea marelui titlu. Concurentele odată ajunse în Craiova vor intra într-un intens program de pregătire, şedinţe foto şi fitting-uri pentru a fi în cea mai bună formă în seara evenimentului.
Jurată, care va fi o surpriză specială oferită de organizatorii festivalului, este Raluca Bădulescu, regina de la pupitrul celei mai apreciate emisiuni de modă din România, “Bravo, ai stil”.
Royal Models Agency vă prezintă o seară magică, iar în cea de a doua secţiune vă prezintă un regal de frumuseţe în care tendinţele sezonului sunt ridicate la nivel de artă, iar calitatea, tăieturile fine şi materialele atent alese vor fi ingrediente de nelipsit.
Răzvan Ciobanu, recunoscut pentru calitatea şi eleganța creaţiilor speciale, ţinutelor de seară sau de eveniment, lansează la evenimentul Festivalul de modă Miss Royal Models România o colecţie de senzaţie, în stilul characteristic, “Urban diva”, o colecţie cu accente retro-feminine care se adresează femeilor ce îşi doresc un look clasic, dar alternativ.
Liliana Larisa Crăciun ne îmbie prin naturaleţea tradiţională a colecţiei sale – “Drumul melcilor”. Conceptul colecției porneşte de la întoarcerea la rădăcini, în mod metaforic şi realist. Este inspirată  din elemente ce se află în natură: flori, frunze, fluturi, pânze de păianjen, etc. şi totodată fac parte din habitatul  melcilor.
Cireaşa de pe tort, aşa cum o numesc organizatorii, este ca în fiecare an prezentarea oferită de mini-modelele de la Urban Kids ce anul acesta se pliază perfect pe colecţia ce o vor prezenta, şi anume “Dreamcatcher”.
Yvette Design este un nume dedicat femeii modern, căreia anul acesta îi vom admira colecţia care se numeşte “Manhattan” şi care este o colecție destinată femeilor frumoase, pline de energie şi mai ales romantice.
Ambra Design by Cristina Iacomi ne va învălui cu vaporoasa colecţie “Sunshine”, o colecţie din voal, chiffon şi mătase naturală pictată manual ce va fi presărată cu paleta coloristică specifică verii 2017.
Cristina Cernei este un designer român cu o adevărată pasiune pentru artă şi frumos în general. Creaţiile sale sunt realizate pentru femei cu personalităţi puternice care vor să iasă în evidență prin ţinută. Noua sa colecţie primăvară-vară cu care ne va atrage privirile este intitulată “Romantic Geometry”.
NO by Miss No ne va arăta o nouă perspectivă asupra designului cămăşilor masculine, bărbaţii vor găsi noi posibilităţi de a alege o imagine stilată, de a se exprima într-o manieră diferită, dar elegant.
Christian Albu iubeşte fiecare etapă a muncii sale, cea de designer, unde îşi găseşte împlinirea artistică. Colecţia de pantofi prezentată în cadrul evenimentului are la bază inspiraţie din arhitectura clasică, la care s-au adăugat accesorizări inspirate din stilul Rococco.
Aşa cum ne-au obişnuit în fiecare an, organizatorii continuă tradiţia evenimentului şi aduc în premieră în Craiova un designer internaţional, anul acesta fiind rândul să îşi prezinte cea mai nouă colecţie, designerului croat Ksenija Vrbanic care a pus bazele brandului XD Xenia Design, în 1986. Astăzi, ea este unică prin succesul de a duce creaţiile de designer la nivel industrial, ceea ce presupune o calitate tehnologică ridicată şi cantitate pe măsură. Denumită “Asphalt Shades”, colecția sa de primăvară-vară prezintă în nuanțe luminoase şi întunecate, liniile feminine debordante şi pline de rafinament, acurateţe şi design sofisticat.
Machiajul evenimentului este asigurat de echipa L’Art Sublime condusă de Suzana Petre iar partea de hair style este asigurată de echipa Bes Cosmetics România.
Şi pentru a urma zicala “după muncă şi răsplată”, evenimentul va fi urmat de un after party, desfăşurat în Club Korona, pentru a serba aşa cum se cuvine încă o ediţie a Festivalului de modă Miss Royal Models România.

Politica