joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

La volan sub influența alcoolului

Poliţiştii Rutieri din Craiova l-au depistat, marţi, în jurul orei 7:00, pe N.Nicolae, de 44 de ani Mârşani, județul Dolj, care conducea autoturismul, pe strada Prelungirea Bechetului din Craiova, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat  o concentraţie de 0,61 mg/lalcool pur în aerul expirat.

Tot ieri, în jurul orei 00:30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier l-a depistat pe B. Ion, 36 de ani, din Craiova, jud. Dolj, care a condus autoturismul marca BMW,   proprietate personală, pe strada A. I. Cuza din Craiova, având o concentraţie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La ora 5:35, polițiști din cadrul­­ Serviciului Rutier  l-au depistat pe I. Bogdan Mihai, de 22 de ani, din Craiova,  a condus autoturismul marca BMW pe Aleea 4 Șimnic din Craiova, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Iar lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției din Băileşti, aflându-se în timpul executării serviciului, l-au depistat în,  pe strada Eroilor din localitate, pe L. Gigi Alin, 45 de ani, din  Craiova, jud. Dolj, în timp ce conducea un autoturism,  având o concentrație de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toţi şoferii au fost transportati la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauze s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Politica