luni, martie 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt: Copil în vârstă de cinci ani, în stare critică, după ce a fost lovit de o mașină, la Gura Padinii

Un copil în vârstă de cinci ani, din comuna Gura Padinii, județul Olt, a fost transportat cu elicopterul SMURD, în stare critică, la Spitalul Clinic de Urgență Craiova, după ce a fost lovit de un autoturism, pe un drum din localitatea olteană.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt comisarul șef Claudia Radu a declarat că băiețelul a fost lovit de mașină în timp ce a traversate printr-o loc nepermis.
„Din primele cercetări, copilul în vârstă de cinci ani, din Gura Padinii, a traversate drumul printr-o loc nepermis, fiind lovit de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Corabia. Se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul șef Claudia Radu.
Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Olt, medicul Marian Furtună, a declarat că pacientul a fost transferat, în stare critică, cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic de Urgență Craiova.
„Copilul de 5 ani, pieton lovit de o mașină, a fost preluat în stare critică de o ambulanță și dus la Spitalul Corabia. S-a chemat elicopterul SMURD pentru a-l duce la un alt spital, la Craiova”, a afirmat medicul Marian Furtună.

Politica