vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea: Femeie arsă pe 40% din corp, în urma exploziei unei butelii

O femeie în vârstă de 57 de ani, din comuna Ionești, județul Vâlcea, a ajuns la un spital din Capitală, luni după-amiază, cu elicopterul SMURD, după ce a suferit arsuri pe 40 la sută din suprafața corpului, în urma exploziei a unei butelii, în timp ce soțul său testa cu flacără deschisă etanșeitatea instalației de gaze.
Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, a declarat că, în urma exploziei, nu a izbucnit un incendiu, însă un bărbat în vârstă de 60 de ani și soția acestuia, în vârstă de 57 de ani au suferit arsuri pe 40 la sută din suprafața corpului.
„A fost o explozie în urma scăpărilor de gaze de la o butelie. Proprietarul locuinței, un bărbat de 60 de ani, a încercat să verifice etanșeitatea instalației de gaze. Atât el cât și soția sa au suferit arsuri pe 40 la sută din suprafața corpului”, a explicat reprezentantul ISU Vâlcea.
Femeia a fost preluată de elicopterul SMURD, de pe stadionul din Ionești, fiind transferată la un spital din Capitală.
„Flacăra nu s-a extins, în urma incendiului. La fața locului au fost echipaje ISU, dar nu s-a intervenit. Pentru femeie, s-a solicitat un elicopter SMURD, care a transportat-o către un spital din Capitală”, a mai spus Popescu.

Politica