sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elitele lui CSU Craiova își continuă seria de victorii

Formațiile de juniori U19 și U17 ale clubului craiovean rămân neînvinse și după etapa din weekend-ul trecut, în care au întâlnit pe teren propriu echipele omologe ale lui Juventus București. Juniorii mari pregătiți de Bogdan Budescu au învins formația bucureșteană la limită, cu scorul de 2-1, grație reușitelor lui Rodeanu și Băloi. Cu această victorie CSU Craiova U19 și-a consolidat poziția pe locul trei în clasamentul seriei est, cu 41 de puncte. Antrenorul Budescu a mizat în fața lui Juventus pe următoarea formulă: Marc – Chiriță, Vînătoru, Bălă, Trancă (88 Trandafir), Băloi, Roman (67 Ș. Pacionel), Bogdan, Borța (85 Mihăescu), Cîrlig (72 Cristea), Rodeanu (80 Duma). În următoarea etapă, elevii lui Budescu se vor deplasa pe terenul lui CS Mioveni, duminică.

Elevii lui Mogoșanu domină seria est a Elitelor U17

Grupa antrenată de Daniel Mogoșanu își păstrează locul în fotoliul de lider al seriei est din campionatul Elitelor U17, cu două puncte mai mult decât Dinamo București. CSU Craiova a defilat în ultimul meci cu Juventus București, spulberând echipa din capitală cu scorul de 5-1. Golurile craiovenilor au fost semnate de Șerban, Mihăilă, Zbona și Albăstroiu (2). Formația din Bănie este favorită la câștigarea seriei, dar mai are patru etape până la finalul acestei faze din campionat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tehnicianul Daniel Mogoșanu a folosit următoarea echipă cu Juventus:Bobonete – Nițuică, Sima, Vadasis, Dobre (57 Calu), Nichifor (53 Zbona), R. Constantinescu, Mihăilă (65 Gheorghe), Șerban, Ciutică (64 Târș), Albăstroiu (65 Stăiculescu). Elitele U17 ale lui CSU Craiova vor întâlni în etapa viitoare în deplasare formația de pe locul patru, Asociația Regal Sport Ferdinand I.

Politica