marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Lanț de infracțiuni într-un accident cu patru victime, în Târgu Jiu

Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată, duminică, prin apelul 112, de către un participant la trafic, despre faptul că în cartierul Drăgoeni s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat, din primele verificări, că o tânără de 27 de ani, din comuna Crușeț, în timp ce conducea un autoturism pe raza Cartierului Drăgoeni, a efectuat un viraj la stânga pentru a intra pe podul de acces la locuință și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar din sens opus de un tânăr de 22 de ani, din comuna Scoarța.

În urma impactului, un minor de 14 ani și o femeie de 46 ani, ambii din municipiul Târgu Jiu, pasageri în primul autoturism, precum și doi tineri de 22 și 26 ani, din comuna Scoarța, pasageri în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Șoferul vinovat a părăsit locul accidentului. Era băut

În urma continuării verificărilor s-a stabilit faptul că primul autoturism a fost condus de un bărbat de 49 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care a părăsit locul accidentului, fiind identificat la domiciliul său. Acesta a fost testat cu etilotestul, rezultând o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mașina lovită, radiată din circulație

De asemenea, s-a mai stabilit și faptul că cel de-al doilea autoturism condus de tânărul de 22 de ani, din comuna Scoarța, a fost radiat din circulație de către autoritățile din Ungaria.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului și conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Politica