joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbatul care a incendiat, sâmbătă, un apartament din Slatina a fost arestat preventiv

Un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Slatina, a fost arestat preventiv, duminică, după ce, cu o zi înainte, a intrat într-un apartament de pe strada Tipografului şi a furat un monitor de calculator, după care a incendiat locuinţa.

Ionuţ Mărculescu, în vârstă de 33 de ani, din Slatina, a fost reţinut sâmbătă, fiind acuzat de furt calificat şi distrugere. Duminică, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma unei decizii a magistraţilor Judecătoriei Slatina, decizia nefiind definitivă. „În fapt, bărbatul este bănuit că, la data de 22 aprilie, ar fi pătruns în apartamentul unei persoane, din municipiul Slatina, de unde ar fi sustras un monitor pentru calculator, după care ar fi incendiat mai multe obiecte inflamabile din locuința respectivă. Pe numele acestuia a fost emis, la data de 23 aprilie a.c., mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Circa 30 de persoane au fost evacuate dintr-un bloc de locuințe din Slatina, sâmbătă, după ce unul dintre apartamente a fost cuprins de un incendiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Intervenţia pompierilor a durat aproximativ o ora. Au ars materiale textile, mobilier, electronice şi electrocasnice din patru camere de locuit.

Bunurile din patru camere de locuit au fost distruse în urma incendiului puternic.

Politica