marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Cercetați penal pentru tăiere ilegală de arbori

Au fost prinși în timp ce tăiau 20 de arbori de salcâm și s-au ales cu dosare penale. Polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Baia de Aramă județul Mehedinți efectuează cercetări față de două personae surprinse în flagrant în timp ce tăiau din fondul forestier național proprietate privată, un număr de 20 arbori de esență salcâm, de diferite dimensiuni, fără a prezenta amprenta ciocanului silvic.

În data de 22.04.2017, ora 15.25, o persoană de sex masculin, de 31 ani, a sesizat prin S.N.U.A.U. 112 agenţii Postului de Poliție Bala cu privire la faptul că în punctul „Valea Chițimii” de pe raza comunei Bala se taie ilegal arbori dintr-o pădure proprietate privată.La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Secției nr. 4 Poliție Rurală Baia de Aramă împreună cu lucrători din cadrul Ocolului Silvic Tarnița, constatând că aspectele sesizate se confirmă.Poliţiştii au depistat în flagrant două personae de 33 şi, respectiv 68 ani, ambele din comuna Bala, județul Mehedinți, în timp ce tăiau din fondul forestier național proprietate privată, un număr de 20 arbori de esență salcâm, de diferite dimensiuni, fără a prezenta amprenta ciocanului silvic.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere ilegală de arbori din fond forestier național proprietate privată, faptă prevăzută și pedepsită de art. 107 din Legea nr.46/2008.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica