Sala de sport de la „Virgil Madgearu”, folosită de elevi în noul an școlar

Primarul interimar al municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu, a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că lucrările la sala de sport de la Colegiul „Virgil Madgearu” vor fi gata la finele lunii iulie, astfel că elevii o vor putea folosi în noul an școlar care va începe la toamnă.

„Astăzi (miercuri – n.r.) am mers pe șantierul unei investiții importante, mai ales pentru elevi. Constructorii sunt în grafic cu lucrările la sala de sport de la Colegiul Virgil Madgearu” din Târgu Jiu, iar la sfârșitul lunii iulie investiția va fi gata. În noul an școlar, sala va putea fi folosită de elevi. Sala de sport nu va deservi doar Colegiul Virgil Madgearu”, pentru că aici se vor putea organiza competiții până la nivel național pentru diferite discipline sportive. Sala de sport se întinde pe o suprafață de aproximativ 1.300 de mp, iar costurile sunt undeva la 5,2 milioane de lei”, a scris primarul interimar.

Acesta a mai explicat că Primăria Târgu Jiu a depus deja un proiect la Compania Națională de Investiții, pentru un bazin de înot.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Peste stradă de această locație, pe un teren pe care primăria l-a preluat de la MApN, avem în vedere dezvoltarea unui alt proiect, pe care l-am depus deja la Compania Națională de Investiții. Este vorba despre un bazin de înot cu o cuvă de 630 de mp. Aici vor veni elevi din tot orașul, dar în funcție de program vor putea veni și alte persoane din Târgu Jiu”, a mai precizat Aurel Popescu.

Populare

Recomandări

Rotaru scapă de două rezerve. Dinamo e gata să transfere de la CSU

CSU Craiova scapă de cei doi fotbaliști care au...

Trafic cu insecticid furat din Italia. Cinci persoane, depistate în flagrant delict

Cinci persoane bănuite de trafic de substanţe toxice au...

VIDEO/ Tânăr slovac prins când vindea droguri de mare risc

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova au...

Shannen Doherty, diagnostic devastator! Cancerul a ajuns la creier

Shannen Doherty, celebra actriță din serialul „Beverly Hills 90210”,...